| Vesti | Softver | EA tvrdi da novi premium Titanfall izlazi ove godine
Softver

EA tvrdi da novi premium Titanfall izlazi ove godine

Titanfall 01

Iz EA su sada izjavili kako navodno imaju novu Premium Titanfall igru spremnu za ovu godinu. Rač premium, u ovom slučaju, znači da neće biti Frree-To-Play kao Apex Legends. Evo šta je Andrew Wilson iz EA izjavio: „Iako nemam ništa mnogo da podelim po pitanju Titanfall, znam samo da su ljudi iz Respawn Entertainment jako kreativan i vredan tim. Oni su i predvideli uspeh za Apex Legends i kako će biti nešto potpuno spektakularno za Battle Royale žanr, pa im je plan da te resurse ulože i u premium Titanfall tokom ove godine.“

Ispostavilo se zapravo da je Apex Legends prilično dobra igra, ali nije Titanfall 3, kao što su mnogi očekivali.

Juče je Drew McCoy iz Respawn Entertainment, izjavio kako uprkos glasinama koje smo čuli, oni ipak ne rade na Titanfall 3 naslovu. Danas, međutim, Vince Zampella, koji je direktor Respawn, je izjavio kako je dosta stvari isplanirano za Apex Legends u budućnosti, ali da takođe rade na novim Titanfall stvarima za kasnije tokom ove godine.

Pre nego što se bilo ko ponada, imajte u vidu da pod „novim Titanfall stvarima“, može se svrstati zaista bilo šta što ima veze sa franšizom. Može biti igra za mobilne uređaje, može biti mod za Apex Legends, strip ili nešto drugo.

Zaista ne znamo, ali su velike šanse da Titanfall 3 ove godine neće izlaziti, znajući radnu politiku EA.

Titanfall 02

Izvor: Electronic Arts

 

Komentarišite na forumu…