| Vesti | Softver | Novi Metro Exodus trejler prikazuje Artjomove košmare
Softver

Novi Metro Exodus trejler prikazuje Artjomove košmare

Metro Exodus 01

Novi Metro Exodus trejler je pušten sinoć tokom Xbox live stram-a u kojem se prikazuju različita okruženja i neprijatelji koje će igrači sretati tokom igre dok istražuju razrušene ruske pejzaže kao glavni lik Artjom. Takođe, u trejleru postoje sugestije da se još uvek nismo otresli mračnih bića, poznatijih kao Dark Ones, koji su bili jako prisutni u prve dve igre.

Dark Ones su prvobitno bili prikazani u Metro 2033 kao glavni neprijatelji, iako je zapravo njihova pozadina totalno drugačija, jer njihove telepatske mogućnosti su bile previše za podneti od strane stanovnika stanica u metrou kada god su pokušali da komuniciraju međusobno.

To je dovelo do nekoliko teških okršaja i omraženosti. Koliko nam je poznato, do sada se Dark Ones nisu spominjali u Metro Exodus, ali dete koje se pojavljuje u ovom trejleru ima neke sličnosti sa njima.

Dark One koji je pratio Artjoma tokom avantura u metrou, je takođe bio u vidu deteta koje je radilo neke krajnje neprijatne stvari Artjomovoj psihi i mentalnoj stabilnosti, tako što je šaputalo stvari tipa „priđi bliže“ i „da li ćeš nam pomoći?“.

U priči iz same knjige, kao i iz prethodne dve igre, prava namera Dark Ones je koegzistiranje sa ostatkom ljudske rase u ovom novom svetu. Pogledajte trejler na linku ispod dok čekate 15.februar da izađe Metro: Exodus.

 

Metro Exodus 02

Izvor: Metro Exodus

 

Komentarišite na forumu…