| Vesti | Softver | Iz Respawn Entertainment objašnjavaju zašto nema titana i pilota u Apex Legends
Softver

Iz Respawn Entertainment objašnjavaju zašto nema titana i pilota u Apex Legends

Apex Legends 01

Apex Legends je Respawn Entertainment-ova Battle Royale igra smeštena u Titanfall univerzum, ali ovo nije Titanfall. Prva i najbitnija stvar je ta da u njoj nema titana i ne igrate kao pilot titana. To znači da Apex Legends nema tu brzinu gameplay-a kakvu imam Titanfall. Nema duplih skoskova i nema trčanja po zidovima. Zašto toga svega nema u Apex Legends, kada je to bilo toliko zabavno u Titanfall?

Drew McCoy, izvrši producent Respawn, je izjavio kako sve te mogućnosti iz Titanfall ne bi imale smisla u taktičoj borbi za jednu battle royale igru.

Dosta stvari iz Titanfall koje su imale smisla su dostupne u APex Legends. Dosta naoružanja iz Titanfall je u ovoj igri takođe. Cilj razvojnog tima je bio da se napravi jako prizemna igra koja zahteva veštinu igrača i međusobnu saradnju.

Sama mehanika igranja Titanfall multiplayer modova je prosto teško primenljiva u Apex Legends. Upraao zbog toga se tim odlučio za više različitih karaktera sa posebnim sposobnostima da bi doneli malo više raznolikosti u igru, jer svako od igrača ima svoj stil igranja, a samim time je mnogo bolje organizovati se u timove i tako inicirati saradnju između članova tima.

Jednostavno, igrači će jedni druge da podržavaju i da funkcionišu kao tim, dok u Titanfall 2, to i nije bilo toliko ostvarljivo, jer su svi igrači imali iste sposobnosti, samo različiti loadout i različite Titane.

Titanfall 02

Izvor: Respawn

Komentarišite na forumu…