| Vesti | Ostalo | Završena steam letnja rasprodaja
Ostalo

Završena steam letnja rasprodaja

steam letnja rasprodaja zavrsena

Kao i prethodnih godina, na Steamu, koji važi za najpoznatiji servis za digitalnu distribuciju igara, kako je počela, tako se i završila Steam letnja rasprodaja.


Veliki broj igara je bio na popustu do 75%, dok su pojedine igre imale i veće popuste kao recimo Just Cause koji je imao popust od čak 96%.

Za svakog je bilo ponešto, mada se primećivao „zamor“ u odnosu na prethodne godine, jer su se pojedine rasprodaje ponavljale više puta kako u daily dealovima, tako i u flash dealovima. Ovo i nije bilo loše za one koji su zaboravili da kupe igru koju su želeli te su dobili drugu šansu za kupovinu.

 

 

Ovogodišnja Steam letnja rasprodaja je počela 11-tog jula, i završila se danas tj. 22-gog jula.

 

poslednji dan rasprodaje

 

Poslednji dan rasprodaje, kao i prethodnih godina, su ponovljeni oni najpopularniji popusti, tako da su igrači imali dovoljno vremena da kupe omiljenu igru na popustima.

Od popularnijih igara na popustu je bio CS:GO za ispod 4 evra, Torchlight II za 4,74, Chivarly: Medieval Warfare za 4,49, kao i ultra popularni TellTaleov hit The Walking Dead za 6,24 evra. Igrači su mogli nabaviti i Borderlands 2 za nešto iznad 10 evra, kao i Fallout: New Vegas za 2,49, ili Armu II CO za nešto ispod 7 evra, ili Assasins Creed II za sitnih 2,5 evra isl. Ovo je samo delić mnogobrojnih popusta, koji su važili ovih dana.

Trebalo bi spomenuti Steam summer sale karte, kao i karte u popularnim igrama, koje su omogućile igračima zaradu igrajući, jer su efektivno dobijene karte mogli da pretvore ili u novac, prodavajući ih na steam marketu, ili u badge.

Svakako se nadamo da ste uživali u popustima i nabavili neku igru, koju pre niste mogli da nabavite zbog veće cene.

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar