| Vesti | Ostalo | Sansar – VR nastavak „Second Life“-a u beti
Ostalo

Sansar – VR nastavak „Second Life“-a u beti

Sansar

Sansar, VR platforma formirana od strane kreatora Linden Lab, poznatog po igri Second Life je sada dostupna svima za istraživanje. Javna beta omogućuje developerima i dizajnerima levela da isprobaju Sansar-ove alate za izradu. Postoje brojna mesta koja mogu da se posete, kao što su muzeji, bioskopi i sve je besplatno da se isproba, bilo da igrate preko PC-a, Oculus Rift-a ili HTC Vive-a.

Uz pomoć Sansar-a, svako može dizajnirati i upload-ovati virtualni objekat – stolicu, automobil, i to uspeti da prodaju ostalim korisnicima. Moguća je kreacija tri lična placa, ili „experience“-a, i to potpuno besplatno.

Takozvana „Creator“ pretplata iznosi 9.99 dolara mesečno i pruža bržu podršku korisnicima preko e-maila, dok „Super Creator“ dolazi sa 10 „experience“-a, još bržom podrškom i live web chat-om. Za one željne 20 „experience“-a, e-mail podrške, telefonske podrške, kao i web chat-a, tu je „Professional“ paket.

Cene će se menjati u budućnosti u skladu sa komentarima korisnika bete. Unutar Sansar-a, možete kreirati svoj avatar, pričati sa ostalim ljudima i sakupljati objekte. Igrivost je moguća uz pomoć monitora, miša i tastature, ali su čelnici Linden Lab-a ipak ciljali na korisnike VR headset-ova.

 

Sansar 01

 

Izvor: Sansar

 

Komentarišite na forumu