| Vesti | Ostalo | AMD otvara vrata svog studija u Holivudu
Ostalo

AMD otvara vrata svog studija u Holivudu

AMDHollywood

AMD je na SIGGRAPH festivalu najavio otvaranje AMD Studios koji se nalazi u Hollywood-u, i čiji će fokus biti na idealna rešenja za kreatore na polju editing-a, render-ovanja, kreiranja, kao i učenja mašina. AMD će ponuditi kompletan portfolio hardvera i softvera sa performansama idealnim za napredna GPU i CPU rešenja koje bi korisnici, kao i kreatori mogli da koriste kako bi se povezali sa Holivudom.

Takođe, AMD cilja da pomogne pri renderovanju velikih fajlova i poligona za igre, VR, kao i za filmove tako što će kreirati GPU-ove, CPU-ove i cloud-based servere.

Prema rečima CEO-a AMD, Lisa Su, ova prilika je idealna za sve kontent kreatore, kao i one koji žele da nastave sa napredovanjem u tehnologiji.

AMD Studios koristi pogodan rendering, pre-vizualizaciju, virtuelnu proizvodnju i nove postprodukcione tehnologije za postizanje cilja  jednog digitalnog pipeline-a, koji olakšava vreme i napore proizvodnje, dok rešava neke od najizazovnijih tehničkih prepreka, kao što su 8K video montaža u realnom vremenu na različitim platformama ili 8K VR reprodukcija.

 

Izvor: AMD

 

Komentarišite na forumu

Tagovi