| Vesti | Ostalo | Raijintek website u pripremi
Ostalo

Raijintek website u pripremi

RaiJintek

Still waiting for „creating passion“

 

Podnaslov ove vesti možda i najbolje govori o svemu što znamo o Raijintek kompaniji – čekamo da se konačno demistifikuje portfolio ove kompanije. Raijintek je nedavno predstavio svoj YouTube kanal gde korisnik moći da prati novosti u vezi ove kompanije.

Današnja vest je vezana za sajt ove kompanije. Naime, lansirana je „coming soon“ web stranica, koja nam sigurno govori jednu stvar, a to je da će Raijintek definitivno proizvoditi računarske hladnjake.

Ako pažljivo pogledate art uvodne stranice Raijintek website-a, možete zaključiti da će ova kompanija proizvoditi high-end kulere. Naravno pod uslovom da to nije samo „render“ i da će se kuler sa slike i proizvoditi.

 

 

Podsećamo Vas da je gospodin Tony Sahin iz Raijintek-a bio gost kod Alena Pejića u livestrem-u TechXpose-a, gde nam je odao neke tajne u vezi njihovih proizvoda. Ukoliko niste pratili tu „epizodu“, a zanimaju vas detalji o kojima je Tony pričao, video materijal možete pogledati na ovom linku.

 

RaiJintek website

 

Pozivamo Vas da se pretplatite na Raijintek YouTube kanal i pratite dešavanja, jer uskoro očekujemo njihove proizvode na tržištu. Takođe možete pratiti i TechXpose koji se uopšteno bavi IT vestima, recenzijama, igrama itd.

 

Izvor: Raijintek

 

Komentarišite na forumu

 

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar