| Vesti | Ostalo | Super Flower dobija distribuciju u Srbiji
Ostalo

Super Flower dobija distribuciju u Srbiji

SuperFlower dobija distribuciju u srbiji Mid9

Premium napajanja, zanimljiva kućišta i još ponešto – Već osećamo leptiriće u stomaku

 

Kompanija Super Flower je osnovana, sad već davne, 1991. godine. Predstavništvo ove kompanije je u Tajvanu, a pogoni za proizvodnju su u Kini. Na prvi pogled sasvim obična IT kompanija, ali to je tako samo na prvi pogled. Iza ove kompanije stoji dugogodišnje iskustvo razvijanja super kvalitetnih računarskih napajanja. U Aziji je ovaj brend daleko poznatiji, ali uskoro će se i to promeniti.

Kada se priča o napajanjima za računare, ova kompanija zaslužuje strahopoštovanje, pre svega zbog toga što je Super Flower između ostalog i OEM proizvođač za mnogo poznatije brendove. Filozofija Super Flower-a je jednostavna “Ako u katalogu ne možete da pronađete odgovarajuć model, naš razvojni tim će samo za Vas napraviti model kakav želite”.

Zahvaljujući domaćem distributeru Mid9, Super Flower ćemo uskoro videti na rafovima domaćih prodavnica računarske opreme, ali i na test stolu PCAXE redakcije. Poznavajući Mid9, možemo očekivati distribuciju na duže staze,  što znači da će u ponudi maloprodaja uvek biti vrhunskih napajanja.

 

 Ono što možemo odmah da najavimo je to da će se na PCAXE portalu premijerno prikazati model iz Golden Silent serije Super Flower-a. Ono po čemu je specifičan ovaj model je 80 Plus platinum sertifikat pri relanoj snazi od 500W, a reč je bešumnom napajanju, jer ventilator ne postoji i sve se hladi pasivno!

 

SuperFlower dobija distribuciju u srbiji Mid9 1

 

Ukoliko posetite OVAJ link, biće Vam instant jasno koliko je SuperFlower ozbiljan proizvođač. Portfolio je blago rečeno širok…

 

SuperFlower dobija distribuciju u srbiji Mid9 2

 

Dakle, sve je jasno, napajanje za svakog, a uskoro ćete se i sami uveriti u kvalitet ovog brenda dragi čitaoci. Međutim, tu priča o SuperFlower-u ne staje, pa će se na rafovima širom Srbije naći i kućišta ove kompanije.

 

SuperFlower dobija distribuciju u srbiji Mid9 3

 

Na slici iznad je SF-2000 model koji deluje kao veoma ozbiljno kućište za gamere, i predstavlja udarni model ove kompanije. Naravno, tu su i ostali modeli, pa posetite OVAJ link i pogledajte.

 

SuperFlower dobija distribuciju u srbiji Mid9 4

 

Pored napajanja i kućišta u ponudi suz i ventilatori, a putem OVOG linka se informište o svakom modelu sa slike iznad.

Za sada nam nije poznata cenovna politika Super Flower-a, ali nam je domaći distributer potvrdio da će cene biti i više nego prihvatljive i konkurentne na tržištu. Jedno je sigurno, kada se priča o napajanjima, kvaliteta sigurno neće manjkati.

 

Izvor: Mid9 i Superflower

 

Komentarišite na forumu