| Vesti | Ostalo | Okršaj u League of Legends: Francuska i Italija vs Srbija
Ostalo

Okršaj u League of Legends: Francuska i Italija vs Srbija

ELITEROG

Sredinom februara ove godine, dva tima – ASUS ROG ELITE i ARMY, su ukrstili mačeve u igri League of Legends. Nakon ovog okršaja, najbolje tek dolazi ovog vikenda. Tri Republic of Gamers tima će odmeriti snage u nedelju, 9.jula na Summoners Riftu u okviru ROG LOL BATTLE takmičenja. Naši predstavnici u ovoj igri, ASUS ROG ELITE, koji potiču sa Zapadnog Balkana, ukrstiće snage protiv francuskih predstavnika ROG E-SPORT, kao i italijanskih favorita NEXT GAMING.

Okršaj će se odigrati u dve faze. Prvo će se timovi susresti u „Best of 1“ okršaju, gde će se svaka ekipa okušati u borbi sa svakom ekipom, po jedan meč kako bi sebi obezbedili mesto u finalu. Kada najslabiji tim ispadne, dva pobednika prolaze dalje u finale koje će odlučiti ko je ROG LOL Battle šampion.

Finale se igra na dve od tri dobijene partije. ASUS ROG ELITE dolazi sa Zapadnog Balkana, a ovu ekipu koja će osvetlati obraz čine Milan (Zeka) Spasojević koji reguliše Top, Đorđe (Baxa) Lapčević Mid, Adc nudi Nemanja (Nemky) Josimov, kaLugg odnosno Luka Todorović krstari Jungle, za Support i sub-support su zaduženi Goran (Gentleman) Krakić kao i Dino (wise) Tot, dok sub-jungle vodi Daniel (Bager) Labus.

Francuski predstavnici ASUS ROG E-SPORT, čine igrači koji imaju veliku istoriju takmičenija na poznatim turnirima, i predstavljaju LOL francuski kec u rukavu. Takođe, ROG tim predstavlja i ASUS ROG školu koja je rasadnik profesionalnih igrača. Tim se sastoji od Aymeric Garcon (ROG Darlik, Top), Quentin Viguie (ROG Zeph , Mid), Alan Roger (ROG Tiger, Adc), Yann Singvongsa (ROG Showkz, Jungle) kao i Phillipe Castellano (ROG Broua, Support).

NEXT GAMING su italijanski tim koji su uspeh pokazali na raznim svetskim i lokalnim takmičenjima. Tim čine u sastavu Gianmarco Bastianelli (NxG Belze, Top), Mattia Fazzalaro (NxF DrMatt, Mid), Lorenzo Marzi (NxG Demon, Jungle), kao i Luca Brizzante (NxG Brizz, Support). Fortuna Esports je zaslužna sa direktan prenos događaja, kako ni delić ove akcije ne bi bio propušten, a mi ćemo se pripremiti za nedelju, kada ROG LOL Battle eliminaciona faza počinje u 18:00h, dok je veliko finale istog dana u 21:00h. RLB možete pratiti putem ovog linka.

Raspored zakazanih mečeva za ROG LOL Battle:
18:00 – ASUS ROG ELITE vs ROG E-SPORT
19:00 – ROG E-SPORT vs NEXT GAMING
20:00 – NEXT GAMING vs ASUS ROG ELITE
21:00 – Veliko finale

 

ELITEROG 01

 

Izvor: ASUS

 

Komentarišite na forumu

 

k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar