| Vesti | Ostalo | McLaren-Honda se udružuje sa Logitechom
Ostalo

McLaren-Honda se udružuje sa Logitechom

Logitech McLaren Honda

McLaren-Honda je potpisala novi višegodišnji ugovor sa kompanijom Logitech, brendom globalne potrošačke tehnologije, koji postaje službeni partner tehnološke periferije.

Logitech je jedan od najpopularnijih svetskih brendova potrošačke elektronike, sa ogromnim međunarodnim dometom i distribucijom u više od 100 zemalja širom sveta.

Logitech je predstavljen na kokpitu McLaren-Honde MCL32 od subote 25.03. na Velikoj nagradi Australije u Melburnu.

„Ova saradnja izgrađena je na osobinama koje Logitech i McLaren-Honda dele – tehnološke inovacije koje pomažu ljudima da postignu više, a to sve radimo vođeni strašću”, izjavio je Bracken Darrell, predsednik i izvršni direktor kompanije Logitech, i dodao: „Uzbuđenje ne može biti veće kada sarađujete sa takvim kultnim timom i na taj način predstavljate milionima obožavatelja Formule 1 naše Logitech i Logitech G brendove. Nikada se ne zna šta budućnost može doneti…”

 

Logitech McLaren Honda 1

 

„Oduševljeni smo da imamo tako važan brend u tehnološko-potrošačkom sektoru kao deo našeg tima. McLaren-Honda je sinonim za inovacije i neumornu potragu za tehnološkim evolucijama, i deli te vrednosti sa Logitechom kao i glad za razvojem kako bismo poboljšali naš svakodnevni život, odnosno, kako bismo bili produktivniji i zadovoljniji, lično ili profesionalno”.

 

Izvor: Logitech

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar