| Vesti | Ostalo | Kaspersky Lab čestitao Alonsu na pobedi u Valensiji
Ostalo

Kaspersky Lab čestitao Alonsu na pobedi u Valensiji

uvodna

Kaspersky Lab, vodeći proizvođač sigurnosnih sistema za upravljanje sadržajem i sponzor tima Scuderia Ferrari, čestitao je Fernandu Alonsu na fantastičnoj pobedi na Velikoj nagradi Španije u Valensiji. Osvojeno prvo mesto ne samo da dodatno doprinosi uspehu tima Scuderia Ferrari, već čini Fernanda Alonsa prvim vozačem koji je ove sezone osvojio dve trke. Prvu je osvojio na Velikoj nagradi Malezije u Sepangu. Fernando je trenutno na čelu liste sa 111 poena, što je 20 poena više u odnosu na drugoplasiranog.

Kompanija Kaspersky Lab je ušla u svet moto trka u maju 2010 tako što je sponzorisala tim AF Corsa i njihove Ferrari GT bolide u trci Le Mans Series i bila je „zvanični snadbevač“ za tim Scuderia Ferrari. Pola godine kasnije, kompanija Kaspersky Lab je postala zvanični sponzor tima, a logo kompanije se nalazio na vozilima Formule 1.

Ove dve kompanije su predstavile i zajednički proizvod: Kaspersky Internet Security Special Ferrari Edition. Ovo sigurnosno rešenje podrazumeva korisnički interfejs u Ferrari stilu i video igru Ferrari Virtual Academy, kako bi bile usklađene najbolje antivirusne tehnologije sa svetski poznatom slikom tima Scuderia Ferrari.

 

ALONSO 01

 

Komentarišući uspeh španskog vozača, Alexander Moiseev, generalni direktor kompanije Kaspersky Lab Italija i Mediteran, izjavio je: „Veoma smo ponosni na saradnju sa timom Scuderia Ferrari i na činjenicu da se Kaspersky Lab logo nalazi na čelu F2012. To je legendarni tim koji nastavlja da beleži sjajne rezultate na stazi. Posvećeni su istim vrednostima kao i mi: najboljim tehnologijama, stalnim inovacijama i želji da budu lideri u oblasti kojom se bave. Čestitamo, Fernando, tebi i tvom timu! Uvek navijamo za vas”.

Bolide na kojima se nalazi logo kompanije Kaspersky Lab moći ćete da vidite na svim trkama Formule 1 tokom 2012-te i 2013-te sezone. To je deo proširenog ugovora o sponzorstvu između trkačkog tima Scuderie Ferrari i kompanije Kaspersky Lab, koji je objavljen na poslednjoj Velikoj nagradi za sezonu 2011 u Sao Paolu i o kojem smo pisali u posebnoj vesti.

 

Izvor: Kaspersky


Komentarišite na forumu

Tagovi

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar