| Vesti | Ostalo | Jim Carrey u Sonic the Hedgehog filmu
Ostalo

Jim Carrey u Sonic the Hedgehog filmu

Sega

Reditelj Deadpool-a Tim Miller uveliko radi na ekranizaciji čuvene igre Sonic the Hedgehog, a i u toku su finalni pregovori o tome ko bi mogao da uskoči u cipele Dr. Robotnika.

Naime, u pitanju je niko drugi do poznati glumac Jim Carrey, a kako brojni mediji navode, on je u završnim notama razgovora o priključivanju postavi ovog live-action/CGI filma iz Paramount Pictures-a kao poznati zlikovac iz ovog serijala igara.

Carrey je već imao ulogu u „Maski“ iz 1994. godine, a ovaj naslov je takođe kombinovao njegove komičarske sposobnosti i CGI.

Paramount je kao datum izlaska „Sonic the Hedgehog“ filma naveo 15. novembar 2019. godine.

Projekat, zasnovan na franšizi video igara iz Sega-e, je bio u uveliko u toku unutar Sony-ja, ali studio je napustio filmska prava, stoga se Paramount odlučio na ovaj potez.

Sega je pokrenula Sonic igru 1991. godine i prodato je više od 360 miliona primeraka do sada, uključujući upakovane i digitalne igre na konzolama, tabletima i mobilnim uređajima. Igra je prošla kroz nekoliko iteracija iz Sega konzola u devedesetim godinama, a iza sebe ima i čak pet televizijskih serija.

 

Sega 01

 

Izvor: Sega

 

Komentarišite na forumu…

Tagovi