| Vesti | Ostalo | Gigabyte osvojio tri nagrade na Computexu
Ostalo

Gigabyte osvojio tri nagrade na Computexu

GA Computex nagrade

Kompanija Gigabyte, jedan od vodećih proizvođača matičnih ploča i grafičkih karti, je objavio osvajanje tri prestižne nagrade na Computex-u 2013.

Ove tri prestižne nagrade uključuju dve nagrade za dizajn i inovacije dodeljene od Computex organizatora TAITRA u saradnji sa iF-om, i „The Best of Computex“ nagradu koju je dodelio Tom’s Hardware.

 

 

COMPUTEX d&i 2013 nagrada

Ovogodišnju nagradu za dizajn i inovacije, su dodelili organizator Computex-a, u saradnji sa iF-om (International Forum Design), koji je jedna od najcenjenijih i najuticajnijih institucija u oblasti industrijskog dizajna.

 

U kategoriji komponenata i delova, Gigabyte je osvojio Computex d&i nagrade za G1.Sniper 5 i Z87X-OC Force matične ploče.

 

GA Computex di 1

GA Computex di 2

 

„Best of Computex 2013“ nagrada

Sajt Tom’s Hardware, vodeći autoritet u oblasti IT medija, dodelio je Gigabyte-ovoj Z87X-OC matičnoj ploči „Best of Computex 2013″ nagradu u kategoriji „Systems and Components Innovation“. GIGABYTE Z87X-OC matična ploča demonstrira izuzetnu vrednost za overklokere, spajajući agresivnu cenu sa jedinstvenim mogućnostima koje stvarno čine razliku tokom overkloka.

 

GA Computex Best of Computex

 

Izvor: Gigabyte

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar