| Vesti | Ostalo | Games.CON i Cooler Master nagrađuju!
Ostalo

Games.CON i Cooler Master nagrađuju!

Cooler Master Giveaway

Stigla su pravila Games.CON Cooler Master nagradne igre gde možete osvojiti kao glavnu nagradu MasterBox 5 kućište.

Na ovogodišnjem Games.CON, Cooler Master je udružio snage sa Ognjen Airbrushouse koji će vam kao glavnu nagradu uručiti kućište koje je on lično oslikao.

Međutim, šta je potrebno kako biste se dokopali ovakve nagrade?

Prvo, potrebno je da slikate nešto što vam se najviše dopalo na Cooler Master štandu, i potrudite se da napravite što bolju fotografiju, kako se najbolje rangiraju po broju lajkova.

Improvizacije su svakako dozvoljene – bilo da je u pitanju selfie sa vašim omiljenim proizvodom, neki zanimljivi trenutak, ti i tvoja ekipa na štandu ili sa Ognjenom ili NeSSom.

Nakon što objavite fotografiju na svom Facebook profilu, morate obavezno tagovati Cooler Master Balkan i postaviti hashtagove: #gamescon, #coolermaster, #makeityours, i #coolermasternagradnaigra.

Ako to želite, možete i tagovati vaše prijatelje. Bitno je napomenuti da možete konkurisati sa samo jednom fotografijom po profilu.

Ukoliko se tvoja fotografija nađe u Top 3 sa najviše lajkova, bićeš u prilici da dobiješ kućište MasterBox 5 koje je lično oslikao Ognjen Airbrushouse.

Nagradna igra počinje u petak, 15. decembra, a završava se u petak 22. decembra. Presek stanja će biti istog dana u 12h, a pobednici će biti objavljeni u subotu 23. decembra u 10 časova. Želimo puno sreće svim učesnicima i vidimo se na Games.CON-u!

 

Izvor: Cooler Master

 

Komentarišite na forumu