| Vesti | Ostalo | Crytek predstavio Crycash opciju plaćanja
Ostalo

Crytek predstavio Crycash opciju plaćanja

Crycash

Čelnici Crytek-a su objavili u svom press saopštenju da su stupili u partnerstvo sa CRYCASH, nezavisnim decentralizovanim ekosistemom proizvoda za gejmersku populaciju koji pokreće nova gejmerski orijentisana kriptovaluta.

CRYCASH se predstavio javnosti uz prodaju tokena počevši od 12. decembra ove godine, a trajaće sve do 15. januara 2018. godine.

Crytek će biti prva gejmerska kompanija koja će stupiti u partnerstvo, a samim tim će uvesti i CRYCASH opciju plaćanja za njihove proizvode, počevši od CRYENGINE-a, kao i Warface Turkey.

„Naš moto je kreiranje proizvoda koji dopuštaju gejmerima i developerima da što više uživaju u svojoj strasti.“ – navodi Wachtang Budagaschwili, CEO CRYCASH-a.

„CRYCASH ekosistem rešava dva problema istovremeno: gejmeri će biti u prilici da monetizuju vreme svog igranja time što će završavati zadatke unutar igre, koje su pripremili developeri iste, dok će im za to vreme biti omogućene decentralizovane opcije prodaje za igre ili ostale virtualne predmete.“

CRYCASH će se sastojati od četiri glavne komponente – tu je Plink, komunikacijska aplikacija za gejmere i CRYCASH novčanik, platforma za oglašavanje, eSports platforma za gejmerske turnire i ostale događaje, kao i virtualna asset prodavnica.

CRYCASH je počeo sa prodajom tokena od 12. decembra 2017. godine, a ona će se okončati 15. januara 2018. godine.

 

Izvor: Crycash

 

Komentarišite na forumu