| Vesti | Ostalo | BenQ na ESL SEEC-u
Ostalo

BenQ na ESL SEEC-u

BenQ ESL

Finale ESL SEEC se održava na BenQ monitorima

 

Sledeći krug turnira ESL South East Europe Championship-a će se održati 28. i 29. novembra 2015. u Budimpešti u Mađarskoj.

South East Europe Championship je elitni globalni niz profesionalnih turnira u igrama koje organizuje Electronics Sports League (ESL). BenQ se ovom događaju pridružio u maju ove godine kada je neposredno pre početka prvog kruga ovog turnira u Bukureštu u Rumuniji objavio da će takmičarima osigurati svoje vrhunske profesionalne monitore iz XL serije.

Zajedno sa ESL-om i drugim partnerima, osigurano je da sve takmičarske pozornice i prostori za uvežbavanje ne samo zadovolje nego i nadmaše standarde za igranje uz 60 BenQ-ovih monitora za igranje, među kojima se nalazi XL2430, kao i vrhunski 27“ XL2730Z model, predstavljen u prvoj polovini ove godine.

U drugom krugu South East Europe Championship-a snage će odmeriti najbolji timovi u igrama League of Legends i Counter-Strike: Global Offensive sa područja jugoistočne Evrope. Takmičenje će se održati u okviru događaja Windows 10 PlayIT u sajamskom prostoru HungExpo, 28. i 29. novembra.

Kroz niz kvalifikacija, online grupne mečeve i playoff takmičenja biće odabrana tri tima u svakoj igri koji će ući u finale, dok će posebne kvalifikacije isključivo za mađarske timove, dati četvrti tim u obe igre. Nagradni fond iznosi ukupno 5.000 evra.

 

BenQ ESL 1

 

Pete Wang, predsednik kompanije BenQ Europe, izjavio je: “Ponosni smo što možemo objaviti partnerstvo s ESL-om i od samog početka biti jedan od pokretača profesionalnog igranja u regionu jugoistočne Evrope. Igranje na profesionalnom nivou zahteva veštinu, stručnost i odlučnost, što su karakteristike koje su uspešno razvili i BenQ i organizacija ESL, postavši tako jedni od najsnažnijih partnera u e-sportu. Ovo sponzorstvo je sjajna prilika da pokažemo našu podršku igračkoj zajednici i doprinesemo razvoju e-sporta. Čvrsto verujemo da će ovo partnerstvo dovesti ESL South East Europe, ali i kompaniju BenQ na sasvim nove nivoe”.

 

Izvor: BenQ

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar