| Vesti | Ostalo | Lenovo i Razer započeli saradnju na kreiranju desktop gejming računara
Ostalo

Lenovo i Razer započeli saradnju na kreiranju desktop gejming računara

Lenovo Razer

U okviru događaja DreamHack Winter 2015, kompanije Lenovo i Razer predstavile su prototip svog prvog desktop gejming računara, koji će zvanično biti predstavljen na konferenciji Consumer Electronics Show 2016. Dve kompanije objavile su da će zajedno brendirati i plasirati Razer ediciju Lenovo Y serije računara. Na taj način, ova saradnja objediniće proizvodne i distributivne sposobnosti kompanije Lenovo i naprednu tehnologiju i stručnost zaposlenih kompanije Razer.

Današnji svet gejminga korisnicima nudi bogato i intenzivno iskustvo, zahvaljujući sve naprednijim grafičkim performansama, velikoj procesorskoj snazi i perifernim uređajima, posebno napravljenim za video igre. Lenovo će ovome doprineti dizajnom svojih uređaja i stručnošću svojih zaposlenih, dok će kompanija Razer doprineti poboljšanju intenziteta gejming iskustva. Svi uređaji u sklopu partnerstva Lenovo i Razer kompanija će biti zajednički brendirani i imaće futuristički izgled, karakterističan za Lenovo Y seriju i prepoznatljive Razer elemente, kao što je Chroma osvetljenje. 

Kompanije Lenovo i Razer plasiraće ponudu Razer edicije Lenovo Y serije kroz globalne prodajne kanale i kroz posebne gejmerske zajednice. Pored toga, obe kompanije trenutno rade pojačanim snagama na razvoju nove tehnologije koja će doprineti poboljšanju igračkog iskustva.

Partnerstvo kompanija Lenovo i Razer podrazumevaće proizvodnju nekoliko novih uređaja inovativnog dizajna, kao i mogućnost za međusobnu saradnju prodajnih kanala ove dve kompanije.

 

Lenovo Razer 1

 

„Veoma smo srećni što ćemo sarađivati sa kompanijom kao što je Razer, i na taj način iskoristiti sve prednosti ovog partnerstva da korisnicima obezbedimo bolje i intenzivnije gejming iskustvo“, izjavio je Victor Rios, potpredsednik i generalni menadžer jedinice za PC računare i gejming, i industrijska rešenja u kompaniji Lenovo. „Ovo partnerstvo predstavlja komibnaciju naše inženjerske ekspertize, dizajna i globalnog dometa, i iskustva koje kompanija Razer ima u svetu gejminga. Smatramo da je ovo partnerstvo tek prvi korak ka našem cilju, a to je proizvodnja najboljih PC gejming računara i pružanje novog iskustva našim korisnicima”.

Jedan od osnivača i izvršni direktor kompanije Razer, Min-Liang Tan, izjavio je: „Ovo partnerstvo otvara nove mogućnosti za napredak u svetu gejminga kreiranjem vrhunskih i inovativnih gejming uređaja. Kompanija Lenovo je najbolji svetski proizvođač PC računara, dok je kompanija Razer najprepoznatljiviji brend u gejming zajednici. Zajedno imamo dovoljno znanja, strasti i operativnih mogućnosti da gejming zajednici širom sveta obezbedimo nove i inovativne uređaje za intenzivnije igračko iskustvo“.

 

Izvor: Lenovo

 

Komentarišite na forumu