| Vesti | Ostalo | ASRock na Computexu 2013
Ostalo

ASRock na Computexu 2013

ASRock Computex 2013

Dosta inovacija i novih proizvoda – ASRock style

 

Kompanija ASRock, koja u poslednje vreme iznenađuje sve nas sa pregršt noviteta, je kao jedan od lidera u inovacijama našla svoje mesto i na Computex sajmu koji se održava u prestonici Tajvana.

 

Posetioci sajma su mogli na ASRock štandovima da vide nove matične ploče iz Intelove 8-me serije, da vide kako funkcioniše A-Style: Purity Sound tehnlologija o kojoj smo već pisali.

 

Naravno, ovo nije sve…

 

 

 ASRock A-Style waterproof

 

Prikazana je i druga A-Style tehnologija – Conformal Coating, koja podrazumeva da je matična ploča otporna na vodu tj. da može da radi i dok po PCB-u teče voda kao što možete videti na video materijalu ispod:

 

 

Predstavljene su i nove matične ploče bazirane na Intelovoj osmoj seriji, od kojih neke poseduju A-Style tehnologije. Takođe su predstavljene i ostale A-Style tehnologije kao što su Home Cloud i integrisani 802.11ac WiFi adapter isl…

Chris Lee, Nick Shih, kao i svima poznati Fatal1ty su predstavili tri serije matičnih ploča – Fatal1ty, OC Formula i Extreme sa A-Style dodacima.

 

 ASRock 8ma serija ploca

 

ASRock ploce

 

Oliver Molody, dizajner iz BMW Group DesignworksUSA je predstavio gejming PC sa oznakom M8, u čijem stvaranju je osim BMW-a učestvovao i ASRock.

 

ASRock M8

 

Na Computexu su bili i overklokeri, koji su ovih dana ostvarili par rekorda sa ASrock matičnim pločama, o čemu možete čitati na sledećim linkovima – ASRock opet obara rekorde, kao i ASRock Z87M OC Formula rekord.

Osim overklokera, na sajmu su bili i poznati gejmeri koji su se međusobno takmičili u igrama kao što su CS Online, StarCraft II… Sve u svemu na sajmu je bilo vrlo zanimljivo, kao i na ASRock štandovima.

 

Izvor: ASRock

 

Komentarišite na forumu

 

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar