| Vesti | Ostalo | ASRock daje petogodišnju garanciju za Z87 OC matične ploče
Ostalo

ASRock daje petogodišnju garanciju za Z87 OC matične ploče

ASRock pet godina garancije

Nezgode se dešavaju

 

Čuveni proizvođač matičnih ploča, kompanija ASRock, nedavno je u Tajpeju predstavila svoj novi model matične ploče zasnovan na najnovijem Intelovom Z87 čipsetu – model Z87 OC.

Ono što je karakteristično za ovaj model pored petogodišnje garancije je i specijalna zaštita samog PCB-a matične, ploče koji je vodootporan. “Conformal Coating“ je naziv ove tehnologije koja omogućava zaštitu specijalnim slojem preko cele štampane ploče koja obezbešuje zaštitu od raznih vrsta tečnosti, prašine, korozije i ekstremnih temperatura.

 

 

Ako Vam petogodišnja garancija i ove vrsta zaštite nisu dovoljne, možda će podatak da iza dizajna ove ploče u saradnji sa ASRock kompanijom stoji čuveni overkloker Nick Shih. Ovi modeli matičnih ploča poseduju najmoderniji hardver poslednje generacije kao i softversku podršku za iste.

 

ASRock pet godina garancije 1

 

Tu je naravno i softverska podrška za lakšu i bolju kontrolu prilikom ekstremnog overklokinga, kao i pregršt opcija koje će poslužiti i onim korisnicima kojima overklok nije na prvom mestu.

Petogodišnja garancija podrazumeva ne baš normalne uslove korišćenje, jer kao što smo naveli, ovi modeli su otporni na razne vrste tečnosti, prašinu, koroziju.

 

ASRock pet godina garancije 2

 

Naravno, za sve postoji granica, pa proizvođač ne predlaže ekscesivno izlaganje abnormalnim uslovima rada. Za overklok sesije i isparenja azota ne morate da brinete, kao ni slučajno prosutu tečnost. U slučaju da kompanija ASRock ne može da servisira ploču, korisnik će dobiti novi proizvod u zamenu.

 

 

Zar je potrebno još nešto pored ovoga, ili je ovaj over 9000 secutity level dovoljan i za Vas?

 

Izvor: ASRock

 

Komentarišite na forumu

Tagovi

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar