| Vesti | Mobile | Coolpad predstavio najbezbedniji telefon na svetu
Mobile

Coolpad predstavio najbezbedniji telefon na svetu

Coolpad MAX

Kompanija Coolpad je predstavila svoj novi telefon Coolpad MAX, koji je svoje priznanje „Najbezbedniji telefon na svetu“ dobio na CES-u u Las Vegasu. Coolpad MAX smešten je u ojačano aluminijumsko kućište (152 x 75,5 x 7,6 mm), koje je peskareno i anodizirano kako bi imalo premijum i eskluzivni izgled. Njegovo kućište je dopunjeno Gorilla glass 4 ekranom, sa 2.5D zaobljenim ivicama i prednjom površinom na kojoj ne ostaju otisci prstiju, kao i brzim čitačem otiska prstiju na poleđini.

Coolpad MAX ima masu od 170g, poseduje FullHD ekran od 5,5 inča i ima prostranu internu memoriju od 64 GB (koju možete proširiti microSD karticom), a koja Vam daje mogućnost da sa sobom nosite većinu Vaših video klipova i muzike.

Pokreće ga osmojezgarni procesor Qualcomm Snapdragon 617 MSM8952, 1,5GHz, Cortex A53 sa Adreno 405 GPU i poseduje veliku količinu RAM-a od čak 4GB RAM. Sve ovo je upotpunjeno sa Li-ion baterijom kapaciteta 2800 mAh.

 

Coolpad MAX 01 T

 

Coolpad MAX je 4G LTE telefon sa opcijom Voice over LTE i koristi Android 5.1 (Lollipop) operativni sistem, kao i Cool korisnički interfejs 8.0.

Coolpad MAX omogućava korišćenje drugog virtuelnog telefona na istom uređaju. Korisnik se može ulogovati na Dual Space, gde može bezbedno smestiti svoje privatne fotografije, video materijale i dokumenta, ili može obavljati privatne pozive, četovati ili slati poruke. Dual space na Coolpad MAX pametnom telefonu omogućava korisniku da registruje dva različita naloga i koristite ih za drugi nalog od mnogobrojnih aplikacija koje ne traže autentifikaciju putem broja kartice mobilnog telefona.

 

Coolpad MAX 04 T

 

Čitač otiska prstiju se može programirati na do 5 prstiju i tako se mogu izvršavati različiti zadaci na telefonu, kao što su: pozvati prijatelja, praviti brze fotografije/selfije ili početi snimanje dok se razgovara (bez zvučne notifikacije početka snimanja). Druga generacija Coolpad čitača otiska prstiju je brza, reaguje za samo 0,3 sekunde i može skenirati otiske prstiju u svim pravcima.

 

Coolpad MAX 03 T

 

Coolpad MAX ima kameru od 13 Mpx sa opcijom ISOCELL CMOS, koja donosi više svetla, ali i manju interferenciju boja. Objektiv sa 6 elemenata i f/2.0, smanjuje distorziju boja kako bi napravio sjajnu fotografiju. Od naprednih opcija u PRO modu ima promenu balansa bele boje, ekspozicije, ISO, fokusa i kontrasta. Sa selfi kamerom od 5Mpx se može ulepšati autoportret sa više nivoa ulepšavanja obuhvatajući izbeljivanje, glatkoću, stanjivanje i korekcije očiju.

 

Coolpad MAX 02 T

 

Telenor već nudi Coolpad MAX u boji šampanjca u radnjama uz svoje tarifne pakete.

 

Izvor: Coolpad

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar