| Vesti | Hardver | XPG predstavlja DDR4 memorijski modul GAMMIX D20
Hardver A-Data

XPG predstavlja DDR4 memorijski modul GAMMIX D20

Iz kompanije XPG, dolazi nam novi DDR4 memorijski modul, a u pitanju je XPG GAMMIX D20. GAMMIX D20 nudi taman dizajn, kao i radne frekvencije do 4133 MHz, a iz kompanije u saopštenju poručuju da bi ovaj memorijski modul pomogao korisnicima da sa stilom usavrše svoje igračke veštine.

Kada se govori o izdradi, govori se o neupadljivom crnom ili sivom hladnjaku koji bi se uklopio u bilo koji tip gejming kućišta. Sama metalna površina je glatka i anodizirana, dok dizajn podseća na oblik slova X.

„Korisnici koji traže alternativu šarenim RGB modulima ceniće GAMMIX D20“, navodi se između ostalog u saopštenju kompanije. „Ti moduli ne samo da izgledaju kao ozbiljni igrački DDR4 moduli, nego imaju i takve radne specifikacije, pošto funkcionišu na frekvencijama do 4133 MHz. Korisnicima su ponuđeni i modeli s radnim frekvencijama 3200 MHz i 3600 MHz.“

Kako bi se osigurao visok nivo kompatibilnosti sa raznim platformama, GAMMIX D20 je podvrgnut opsežnim testiranjima na raznim matičnim pločama brojnih robnih marki, a testirano je i kako ovi moduli funkcionišu sa najnovijim AMD-ovim i Intelovim platformama.

GAMMIX D20 u potpunosti je kompatibilan sa platformom Intel XMP 2.0, pa je moguće glatko overklokovanje bez odlaska u BIOS na PC-jima koji takođe podržavaju XMP 2.0.

 

Izvor: XPG

 

Komentarišite na forumu…