| Vesti | Hardver | NZXT najavljuje N7 Z490 ATX matičnu ploču
Hardver NZXT

NZXT najavljuje N7 Z490 ATX matičnu ploču

Iz kompanije NZXT dolazi N7 Z490, najnovija matična ploča specijalno dizajnirana za Intel-ov Z490 čipset desete generacije. Kako navode iz kompanije, matična ploča NZXT N7 Z490 ATX usredsređena je na pružanje korisnih alata svima onima žele da izvuku maksimum iz svog gaming PC-a.

Kada sastavite vaš idealni build, možete koristiti CAM softver kako biste lako podesili vaš sistem uz setovanje kriva ventilatora, kao i podešavati RGB osvetljenje. Svaka ploča je proizvedena u saradnji sa ASRock-om, kako bi se omogućili uslovi da svaka matična ploča što bolje iskoristi Intelov Z490 čipset i snažnu podršku za BIOS.

N7 Z490 ima ugrađen Wi-Fi 6 i Bluetooth V5.1 standard, tako da korisnici imaju najnoviji standard bežične veze. Konačno, metalni poklopac poboljšava estetiku svakog builda i neprimetno se stapa u pozadinu kućišta NZXT H serije.

„NZXT N7 je uvek bio namenjen davanju builderima onoga što im je potrebno“, kaže Johnny Hou, osnivač i izvršni direktor NZXT-a. „Ponudom matične ploče jednostavnog izgleda, obogaćene najnovijom bežičnom tehnologijom, korisnicima se pruža mogućnost stvaranja moćne mašine za gaming.“

Zastupljen je 8+2 DrMOS dizajn faza, Intel Optane Memory podrška, u ponudi su dva M.2 konektora za uređaje za skladištenje, kao i Multi GPU podrška sa AMD CrossFireX tehnologijom.

N7 Z490 nudi 8-kanalni HD zvuk, kao i podršku za overklokovanje memorije do 4266MHz, i Intel XMP 2.0.

Preporučena maloprodajna cena je oko 230 dolara.

 

Izvor: NZXT

 

Komentarišite na forumu…