| Vesti | Hardver | Xigmatek Elysium Super Tower kućište
Hardver

Xigmatek Elysium Super Tower kućište

xigmatek

Prošlog meseca tokom CES-a 2011 u Las Vegasu imali smo prilike da vidimo eksluzivni video nadolazećeg Xigmatek Elysium super kućišta, koji se može videti i u ovoj vesti. Jedna od najbitnijih stvari koja čini ovo kućište posebnim je što ovo kućište u potpunosti podržava masivnu i već poznatu ploču EVGA SR-2 koja podržava dva Intel socket 1366 procesora, gomilu RAM-a i poveći broj PCI express slotova.

 


 

Pored navedenog, Elysium dolazi sa podrškom za najveća hlađenja i ventilatore koji će održavati ovaj sistem hladnim. Podrška je obezbeđena za najveći broj radijatora koji se montiraju na samom vrhu ili na dnu kućišta. I ne samo to, ovo kućište podržava 12 hard diskova, a dodatni 2.5″ ili 3.5″ disk se može dodati preko slota na samom vrhu kućišta.

 

07_full_preview_T

 

Od portova na prednjem panelu tu su dva USB 3.0, kao i dva USB 2.0 porta, jedan eSATA port i standardni audio portovi. Sve portove je moguće sakriti sa povlačenjem klizajućeg poklopca ako se ne koriste. Unutar kućišta se nalazi čak sedam rupa za vodeno hlađenje kao i dodatne rupe za menadžment kablova, što vam sve može pomoći da napravite moćan i uredan sistem.

Evo još par slika ovog povećeg „super kućišta“.

 

01

02

03

04

05

06

07

 

Izvor : tweaktown

Komentarišite na forumu

Tagovi

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar