| Vesti | Hardver | ViewSonic prvi na svetu otkriva 27” Full HD monitor sa 1ms
Hardver

ViewSonic prvi na svetu otkriva 27” Full HD monitor sa 1ms

viewsonic

ViewSonic Corp., jedan od svetskih lidera u proizvodnji računara, potrošačke elektronike kao i komunikacionih rešenja, danas je najavio svoj model VX2739wm – prvi 27″ Full HD monitor na svetu koji ima odziv od 1ms.

 

 

 

Mi smo na tržištu monitora već više od 20 godina, i svaki dan mi nastavljamo da pravimo inovacije i da guramo granice trenutnih mogućnosti,“ rekao je Sean Gunduz, viši menadzer za ViewSonic. „Ponosni smo što možemo da najavimo naš novi VX2739wm, koji je prvi 27″ 1080p monitor za zabavu na svetu, a nudi odziv od 1ms. Ovo je zaista vodeći monitor na tržištu„.

 

33a

 

33b

 

Idealan za igranje i za zabavu, VX2739wm u paketu ima 1080p Full HD panel i kristalno čist 100 000:1 dinamički kontrast koji je upakovan u uglađen i seksi dizajn. Sa svojim 1ms super brzim odzivom i integrisanim zvučnicima sa SRS Premium Sound funkciom, VX2739wm pruža zaista impresivno gledanje.

 

Od konektora, tu su HDMI, DVI i VGA, kao i 4 USB porta, tako da VX2739wm nudi raznovrsne mogućnosti za povezivanje. Ovaj monitor može da služi i kao višenamenski uređaj, savršen kao monitor ili kao konzola za igranje na desktop ili montiran na zidu po VESA kompatibilnom standardu, a može da služi i za multimedijalni zabavu, nakačen na DVD plejer ili kablovski / satelitski uređaj. Poseduje i ECO mod koji štedi energiju i do 35%, tako da pored pregršta funkcionalnosti može i da uštedi novac i pomaže očuvanju životne sredine.

 

VX2739wm dolazi sa ViewSonic najboljom garancijom koja traje 3 godine. Koštaće 349$ ali samo kao specijalna uvodna cena i preko online partnera Amazon.com, Newegg.com i PCMall.com, a komercijalna dostupnost se očekuje od 6.Maja.

 

Izvor : techpowerup

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar