| Vesti | Hardver | Thermaltake lansira Armor A90 Midi kućište
Hardver

Thermaltake lansira Armor A90 Midi kućište

thermaltake

 

 

 

 

Thermaltake, jedan od vodećih svetskih proizvođača kućišta na svetu, lansira svoj poslednji model midi kućišta sa 2 LED-ventilatora koji prave izuzetan borbeni ambijent, Armor A90. Ima potpuno crni „pancirni“ dizajn sa metalnim perforiranim elementima, kao i ojačana vrata koja daju Armor A90 moćan ali i elegantan izgled koji će privući igrače a posebno one koji uživaju u MMORPG igrama.

 

 

 

 

 

 

Da nećete imati problema prilikom dodavanja novih uređaja garantujuju 6 x 3.5″, 3 x 5.25″, 1 x dostupno 3.25″, kao i 1 x sakriveno 2.5″ HDD/SSD mesto. Što se tiče multimedije, ova strana je optimizovana sa 4 USB 2.0 porta, od kojih se dva nalaze na samom vrhu a dva sa prednje strane. Dodatni eSATA konektor na vrhu samog kućišta je veoma zgodna pozicija za kačenje vaših mobilnih ili prenosivih skladišnih uređaja, a tu su i HD mikrofon i konektor za slušalice sa prednje strane.

 

 

9a_T9b_T
9c_T9d_T

 

 

 

Ono što je karakteristično za sva Thermaltake kućišta, posebna pažnja je posvećena samoj ventilaciji i protoku vazduha. Zbog toga, LED-ventilator veličine 20cm je postavljen na vrhu, jedan usisni ventilator od 12cm se nalazi sa prednje strane. Dodatni ventilator od 12cm je moguće instalirati sa zadnje strane, a za one zahtevnije igračke entuzijaste je obezbeđeno mesto za instalaciju jos jednog ventilator od 12cm sa bočne strane. Sa bočne strane se nalazi i mali trouglasti pleksiglas koji vam obezbeđuje brz pogled na hardver iznutra.

 

Nožice na Armor A90 su dovoljno visoke tako da omogućavaju bolju ventilaciju samog napajanja koje je pozicionirano na dnu. A da bi se izbeglo unošenje prašine sa poda u vaše napajanje, ubačen je filter za prašinu koji je moguće skinuti i lako očistiti.

 

Armor A90 će biti dostupan po preporučenoj prodajnoj ceni od 94$.

 

 

Izvor : techpowerup

Komentarišite na forumu