| Vesti | Hardver | Verbratim Tablet microSDHC i Nano USB
Hardver

Verbratim Tablet microSDHC i Nano USB

Verbatim tablet microSDHC Nano USB

Verbatim, pionir u tehnologiji čuvanja  podataka,  je predstavio  nove  proizvode  sa  fleš memorijom kojima cilja na korisnike tableta sa Android operativnim sistemom, kao i na korisnike „pametnih“ (smart) telefona.

Verbatim Tablet microSDHC kartica, kao i Verbatim Nano USB drive olakšavaju i ubrzavaju prenos podataka između uređaja, bez potrebe za korišćenjem računara.

 

 

Store ‘n’ Go Nano USB Drive sa Micro USB adapterom

 

Verbatim Store n go Nano USB

 

Ovo pametno rešenje za čuvanje podataka koje je razvio Verbatim kombinuje USB memoriju kapaciteta do 32 GB sa micro USB adapterom kompatibilnim sa specifikacijom ‘On The Go’ (OTG). USB OTG omogućava spajanje memorijskih jedinica, miševa, tastatura i drugih dodataka na uređaj sa Android OS-om preko njegovog micro USB priključka. Korisnici tako mogu, na primer, preneti ili prikazivati fotografije sa digitalnog fotoaparata direktno na tablet ili Android baziranim smart telefonom. Kompaktan Nano USB Drive, koji je raširen među korisnicima automobilskih audio sistema, igračkih konzola i televizora, može se koristiti i kao bilo koja druga USB memorija. Micro USB adapter se nalazi u paketu sa Nano USB drajvom i može se koristiti i samostalno, odnosno sa drugim uređajima, kad god se za to ukaže potreba.

 

Verbatim Store n go Nano USB 1 T Verbatim Store n go Nano USB 2 T

 

Tablet microSDHC Card sa adapterom

 

Verbatim tablet microSDHC

Verbatim je takođe predstavio i memorijsku karticu Tablet microSDHC sa adapterom za SD kartice kako bi ponudio jednostavno rešenje za proširivanje memorije na kompatibilnim tabletima sa Androidom ili Windows 8 operativnim sistemom ili smart telefonima. Ova microSDHC kartica kapaciteta 32 GB (u crvenoj boji) spada u sam vrh ponude i dolazi sa brzinskim oznakama – „Class 10“ i „UHS-I Speed Class 1“ i nudi veliki kapacitet i performanse optimizovane za HD video materijal. Alternativno, korisnici mogu odabrati microSDHC karticu kapaciteta 16 GB (plavu) ili 8 GB (zelenu). Obe ove kartice takođe dolaze sa brzinskom oznakom „Class 10“ i nude dovoljan kapacitet za čuvanje i deljenje videa, muzike i fotografija.

 

Cene

Verbatimov Nano USB Drive sa Micro USB adapterom prodaje se po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 1199 din za 8 GB, 1799 din za 16 GB i 3199 din za 32 GB. Tablet microSDHC Card dolazi po ceni od 999 za 8GB, 1799 din za 16 GB i 3399 din za kapacitet od 32GB. Svi navedeni proizvodi su dostupni u online i maloprodajnim prodavnicama širom Evrope.

 

Izvor: Verbatim

 

Komentarišite na forumu

Tagovi

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar