| Vesti | Hardver | Verbatim produžava autonomiju uz pomoć portable power pack-ova
Hardver

Verbatim produžava autonomiju uz pomoć portable power pack-ova

Verbatim-power-pack

Kompanija Verbatim je nedavno predstavila Portable Power Pack – liniju proizvoda koja omogućava korisnicima da razgovaraju duže, igraju više igara i gledaju filmove, bez brige o tome hoće li njihov uređaj ostati bez baterije.

 

 

Power Packovi su dostupni u više kapaciteta i stilova, uključujući model od 10.000 mAh. Verbatim Power Pack-ovi produžavaju trajanje baterije, što ih čini idealnim za poslovna putovanja, godišnje odmore, ekskurzije i kampovanja. Svi Power Pack-ovi su veoma tanki (kako bi bili lako prenosivi), a istovremeno nude dovoljno snage da napune čak i najzahtevnije uređaje.

AA Power Pack jednostavno pretvara četiri alkalne ili punjive AA baterije u dodatni izvor napajanja za praktično bilo koji elektronski uređaj koji se danas koristi. Manji od mobilnog telefona, AA Power Pack nudi dodatni kapacitet, bez obzira gde se nalazili.

 

Verbatim-AA-power-pack

 

Ultra-Slim Power Pack je dizajniran za mobilne korisnike, veličine kreditne kartice, težine 50 grama i može se jednostavno smestiti u svaki džep ili torbicu. Ultimativno prenosiv, sa litijum-polimerskom baterijom od 1.200 mAh, Ultra-Slim Power Pack nudi dodatnu snagu za sve koji cene kompaktnost i prenosivost.

 

Verbatim-ultra-slim-power-pack

 

Portable Power Pack je praktičan i atraktivan punjač opremljen litijum-jonskom baterijom od 2.200 mAh i micro USB kablom za punjenje. Možete se koristiti za napajanje bilo kog micro USB uređaja, iPhone-a ili iPod-a.

 

Verbatim-portable-power-pack

 

Dual USB Power Pack je idealan je za one koji često putuju, kao i za korisnike koji traže što jači izvor prenosivog napajanja. Dual USB Power Pack nudi poseban priključak za iPad port i dodatni USB priključak koji se mogu koristiti istovremeno. Litijum-polimerska baterija nudi izuzetno visok kapacitet od 10.000 mAh, a Power Pack je bez obzira na to lagan i tanak, pa lako nalazi svoje mesto u ručnom prtljagu kao što su aktovke ili torbe za laptop.

 

Verbatim-dual-usb-power-pack

 

U sledećoj tabeli je prikazana kompatibilnost mobilnih uređaja sa Verbatim Power Pack linijom proizvoda:

 

Verbatim-power-pack-tabela

 

Preporučena cena za A4 Power Pack je 1600 dinara, za Ultra-Slim Power Pack je 2199 dinara, za Portable Power Pack je 2599 dinara, a za Dual USB Power Pack je 6499 dinara.

 

Izvor: Verbatim


Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar