| Vesti | Hardver | Uspešno završeno Laptopovanje
Hardver

Uspešno završeno Laptopovanje

laptopovanje

Mobilni magazin u saradnji sa kompanijom Intel organizovao je veliki novembarski fotokonkurs pod nazivom Laptopovanje. Fotokonkurs je trajao u periodu od 1. – 30. novembra. Poslato je preko 200 fotografija, a u samom fotokonkursu učestvovalo je 38 fotografija koje su ukupno dobile 15.806 glasova. Glavna nagrada je Intel-powered Acer Aspire One D255 prenosni računar.

 

 

Nakon verifikacije svih glasova, zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da je pobednica fotokonkursa „Laptopovanje“ naša čitateljka Marijana Đuran sa pobedničkom fotografijom „Hokus pokus abrakadabra, hajde Acer-u postani pravi sada“, koju možete pogledati na našem sajtu www.mobilnimagazin.com. Gospođici Đuran je Acer Aspire One D255 uručila direktorka marketinga Mobilnog magazina, Sonja Grčić.

 

15_laptopovanje_mm

 

Glavna nagrada – Acer Aspire One D255 je prenosni računar baziran na Intelovom Atom procesoru. Odlikuje se odličnom izradom, ekranom dijagonale 10,1 inč, kvalitetnom tastaturom i masom od samo 1 kg. Računar poseduje i WiFi i Bluetooth module, kao i čitač memorijskih kartica i web kameru rezolucije 1,3 megapiksela. Zanimljivo je da Acer Aspire One D255 poseduje dva operativna sistema – glavni Microsoft Windows 7 Starter i pomoćni Android operativni sistem.

 

Komentarišite na forumu