| Vesti | Hardver | Uspešna saradnja Kingston-a i Marvell-a
Hardver

Uspešna saradnja Kingston-a i Marvell-a

KingstonMarvell

Kompanija Kingston Technology je u svom saopštenju objavila da je u svetu prodato preko šest miliona SSD jedinica iz Kingston i HyperX serija sa Marvell kontrolerima. Do ovakve cifre je došlo za samo dve godine, od kada je u februaru 2015. godine pušten u prodaju prvi SSD ove kompanije sa Marvell kontrolerom – HyperX Predator PCIe SSD. Marvellov kontroler je po statistikama pružio brze SSD performanse, pa se samim tim HyperX Predator PCIe SSD fokusirao na entuzijaste i korisnike koji grade sisteme.

Kingston je predstavio UV400 sa Marvellovim četvorokanalnim kontrolerom u maju 2016. godine, želeći da ponudi korisnicima svih nivoa prednosti visokih performansi SSD-a.

Želeći da proširi paletu svojih proizvoda tokom godine, Kingston će predstaviti UV500 seriju, prvu 3D NAND SSD seriju koja koristi najnovije Marvellovo full turnkey ili FTK rešenje.

UV500 će biti dostupan u 2.5″, M.2 i mSATA verzijama, a dizajniran je za mejnstrim upotrebu ali poseduje i 256-bitnu AES enkripciju i TCG Opal 2.0 za poslovne korisnike.

Prema rečima Najdžel Alvaresa, potpredsednika marketinškog odeljenja za SSD i poslovna rešenja u Storage Group-u u kompaniji Marvell, Kingstonov UV500 će nuditi najbolje 3D NAND performanse, izdržljivost, integritet podataka i pouzdanost koristeći treću generaciju naše NANDEdge tehnologije, najbolju platformu za LDPC korekciju grešaka na tržištu, koja je integrisana u sve njihove najnovije SATA, SAS i PCIe kontrolere.

 

Izvor: Kingston

 

Komentarišite na forumu