| Vesti | Hardver | Fractal Design predstavio Meshify C
Hardver

Fractal Design predstavio Meshify C

FractalMeshifyC

Iz radionice tima Fractal Design-a je stiglo Meshify C mid tower kućište. U pitanju je kućište za koje Fractal navodi da jedinstveni oblik kao i performanse hlađenja su ono što ovo kućište baca u prvi plan. Meshify C je ugaono asimetričan i poseduje dizajn pogodan za veliki protok vazduha. Kaljeno staklo kao i uvek pruža estestski deo užitka kućišta, dok otvoreni ATX layout stvara neograničenu putanju protoka vazduha od ulaznog fronta mreže direktno preko ključnih komponenti, osiguravajući da toplota nikada nije problem.

Meshify C ima sedam ventilatorskih mount-ova i mogućnost multi-radiator hlađenja. Meshify C poseduje dizajn koji je usklađen za protok vazduha, što ugaoni mesh front panel i dokazuje time što omogućuje što veći protok.

Bočni panel čini kaljeno staklo koje otkriva unutrašnjost vašeg kućišta. Ovde je Fractal odlučio da stavi i akcenat na fleksibilne opcije skladištenja vaših komponenti, gde možemo staviti i do 5 drive-ova.

 

FractalMeshifyC 01 T FractalMeshifyC 02 T FractalMeshifyC 03 T

 

Čvrsti diskovi od čelika sa gumenim dodacima sa mogućnošću upijanja vibracije omogućavaju lakoću tokom rada. Tu su i dva prethodno instalirana Fractal Design X2 GP-12 ventilatora od 120mm koji omogućavaju što veći protok vazduha uz minimalnu buku.

Filteri na prednjoj strani, na vrhu i podnožju sa potpunom PSU pokrivenošću i praktičnim pristupom na prednjoj strani su lagani za čišćenje.

 

FractalMeshifyC 04 T FractalMeshifyC 05 T FractalMeshifyC 06 T

 

Otvoreni unutrašnji izgled stvara neometan put strujanja vazduha od prednjeg priključka do zadnjeg izduvnog sistema.

 

 

FractalMeshifyC 07

 

Izvor: Fractal Design

 

Komentarišite na forumu