| Vesti | Hardver | Trust predstavio GXT 863 Mazz mehaničku tastaturu
Hardver Trust

Trust predstavio GXT 863 Mazz mehaničku tastaturu

Iz kompanije Trust stiže nova mehanička tastatura, a za Trust GXT 863 Mazz mehaničku tastaturu čelnici kompanije navode da je opremljena sa munjevito brzim mehaničkim svičevima koji traju i do 50 miliona klikova.

„Kako su igre sve brže i brže sa svakim novim dodatkom, vaša oprema mora da bude usklađena sa time. Sa GXT 863 Mazz, Trust predstavlja mehaničku gejmersku tastaturu koja će dugo trajati, koja ima brzi odziv i osvetljenje u duginim bojama“ – navodi se između ostalog u saopštenju.

Kako je gejmerima potreban brz odziv, pogotovo tokom intenzivnih gejming sesija, za više nego optimalne brzine tokom pritiskanja tastera na Trust GXT 863 Mazz su se pobrinuli mehanički Outemu RED switch-evi.

Takođe je zastupljen anti-ghosting, stoga će vam odvojeni gaming mode pomoći da ostanete fokusirani na vašu igru uz mnoštvo raznobojnih opcija koje će zavisiti od vašeg stila i izbora.

Mazz je tastatura opremljena sa mehaničkim Outemu RED prekidačima koji traju do 50 miliona klikova. Sila okidača iznosi 50G, a tačka aktiviranja iznosi 2 mm.

Omogućavanjem režima igranja, Windows taster je onemogućen, a bolje ćete se fokusirati na trenutnu igru uz Anti-ghosting N-key.

Radi vizuelnog užitka, Trust GXT 863 Mazz nudi šareno pozadinsko osvetljenje. Možete podesiti osvetljenost i odaberite između 14 različitih režima osvetljenja.

„Trust GXT 863 Mazz je dizajnirana da vam pruži prednost u bilo kojoj situaciji. Njena brzina, pouzdanost i živopisnost, čine ovu tastaturu izvrsnom za bilo kog igrača koji ne želi da ga oprema sputava“ – navode iz kompanije Trust.

 

Izvor: Trust

 

Komentarišite na forumu…