| Vesti | Hardver | Cooler Master lansirao NR200P u četiri boje
Hardver Cooler Master

Cooler Master lansirao NR200P u četiri boje

Iz kompanije Cooler Master dolazi NR200P kućište koje će biti predstavljeno u četiri kolorne varijante. U bliskoj saradnji sa Reddit-ovom zajednicom builder-a, boje su rezultat Reddit ankete koje su vodili njihovi PC entuzijasti.

„Popularnost originalnog NR200(P) je bila moguća uz podršku zajednice. Prikupivši pretežno pozitivne kritike i preusmerivši industriju kako bi se m-ITX buildovi učinili pristupačnijim, Cooler Master je odlučio da je vreme za slavlje. Sve četiri boje će biti predstavljene tokom Cooler Master Summer Summit 2021.“ – navodi se između ostalog u saopštenju.

U pitanju su Flamingo Pink, Caribbean Blue, Sunset Orange i Nightshade Purple. Sve varijacije boja MasterBox NR200P podržavaju funkcije te serije, pametno koristeći mere uštede prostora za stvaranje kućišta sa dobrom kompatibilnošću za svoju veličinu. Svaka karakteristika je adekvatno postavljena u prostoru od 18 litara kako bi se maksimizirala kompatibilnost komponenata, toplotna efikasnost i jednostavnost montaže.

MasterBox NR200P sada je dostupan u flamingo-ružičastoj, karipsko-plavoj, sunset-narandžastoj i Nightshade-ljubičastoj boji. Odabrani od obožavalaca na Reddit r/sffpc i napravljeni od debelog SGCC čelika presvučenog prahom, ova kućišta će ostati čista, svetla, šarena i izdržljiva čak i u teškim uslovima putovanja.

NR200P dolazi sa izborom bočnih panela: prorezani čelik za neograničeni protok vazduha ili kristalno čisto kaljeno staklo. Takođe je uključen je PCI Riser za vertikalnu instalaciju GPU-a.

NR200P ima dobar potencijal hlađenja, uključujući dva 120 mm ventilatora Sickleflow i ukupno može da drži do 7 ventilatora. Kompaktna struktura može efikasno smestiti CPU hladnjake do visine od 155 mm i radijatore do dužine od 280 mm.

Podržani su GPU maksimalne dužine od 330mm i maksimalne širine od 156mm. Priložen je riser kabl prilagođene veličine koji vertikalno prikazuje grafičku karticu i omogućava montiranje hladnjaka na dnu kućišta radi što boljeg hlađenja sistema. NR200P varijante će biti dostupne u Evropi sredinom avgusta, uz početnu cenu od 110 evra.

 

Izvor: Cooler Master

 

Komentarišite na forumu…

Tagovi