| Vesti | Hardver | Team Group lansirao tri nova USB fleš drajva
Hardver Team Group

Team Group lansirao tri nova USB fleš drajva

Team Group je lansirao tri nove varijante USB fleš drajvova koji će odgovarati različitim zahtevima korisnika za skladištenje. U ponudi kompanije su C212 Extreme Speed Drive sa kapacitetom od 1TB, M211 OTG Flash Drive, koji nudi dual interfejs, kao i C211 USB Drive koga krasi specifični dizajn.

Kada se govori o USB 3.2 Gen 2 interfejsu, 1 TB C212 Extreme Speed Drive beleži brzine pisanja oko 600MB/s, odnosno čitanja oko 500MB/s. C212 je portabilan, kompaktan, i nudi visoke brzine prenosa podataka i kapacitet skladištenja, a težina mu je svega 9 grama.

M211 USB 3.2 OTG Flash drajv dolazi sa USB Type A i Type C dualnim interfejsom, sa brzinama čitanja do 150 MB/s, omogućujući prenos podataka preko Android uređaja, tableta, desktop računara, kao i Mac-ova. M211 takođe nudi sklopivi dizajn, tako da korisnici neće morati da se brinu ako izgube poklopac. Telo samog drajva je otporno na vodu i prašinu, uz COB (Chip on Board) tehniku sastavljanja.

Napravljen od aluminijumske legure i u plavoj boji, C211 USB 3.2 fleš drajv kombinuje stil i dizajn uz idržljivost. Poklopac se može pričvrstiti na drugoj strani USB diska, tako da korisnici ne moraju da brinu da će ga izgubiti. C211 je dostupan u različitim kapacitetima za skladištenje, do 256 GB. Sa USB 3.2 Gen 1 interfejsom prenosi podatke izuzetno velikom brzinom i sposoban je da obrađuje sve vrste audiovizuelnih datoteka, uključujući 4K video zapise.

 

Izvor:  Team Group

 

Komentarišite na forumu…