| Vesti | Hardver | Transcend JetMemory za Mac računare
Hardver

Transcend JetMemory za Mac računare

Transcend JetMemory Mac

Imate Mac Pro ili bilo koji drugi Mac računar, a prilikom korišćenja jedne od mnogobrojnih Adobe aplikacija ste često upadali u nepriliku da nemate dovoljno raspoložive memorije da bi uspešno završili započet posao.

U ovakvim slučajevima kompanija Transcend nudi pomoć u vidu memorija (JetMemory) koje su sertifikovane za mnoge Apple-ove računare. Tako recimo korisnik Mac Pro računara iz 2013-te, može nadograditi sistemsku memoriju do čak 128GB, što će biti više nego dovoljno za većinu Adobe, kao i drugih memorijski zahtevnih aplikacija.

 

 

Tako su Transcend JetMemory moduli sertifikovani za Mac Pro, iMac, Mac Mini, Power Mac,  eMac, MacBook Pro, MacBook, PowerBook i iBook, što možete videti na sledećem linku.

 

Transcend JetMemory Mac 1

 

Lista raspoloživih memorijskih modula uopšte nije mala, tako da korisnik za Mac Pro ima izbor RAM-a koji radi na frekvencijama od 1600 i 1866MHz na 1,5V, sa kapacitetima do 32GB po jednom modulu, čime se omogućava da popunjavanjem sva četiri slota količina raspoloživog RAM-a bude čak 128GB.

 

Transcend JetMemory Mac 2

 

Informacije o cenama ovih modula nismo dobili, ali imajući u vidu da su memorijski moduli od 16 i 32GB mnogo ređi na tržištu nego oni do 8GB, očekujte malo više cene. Svakako više memorije će vam olakšati i ubrzati posao, te ne sumnjamo da će se kupovina ovih modula brzo isplatiti.

 

Izvor: Transcend

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar