| Vesti | Hardver | Transcend izbacuje StoreJet 35T eksterni hard disk visokih performansi
Hardver

Transcend izbacuje StoreJet 35T eksterni hard disk visokih performansi

transcend

 

 

Transcend Information Inc., jedan od svetskih lidera na polju skladištenja podataka i multimedijalnih proizvoda, danas je najavio poslednji dodatak svojoj seriji eksternij hard diskova StoreJet, model StoreJet 35T. Sa svojim Turbo HDD USB transfer modom i One touch auto-backup opcijom, ostaje prilicno kompaktan sa svojih 3.5″.

 

 

Idealan je za upravljanje podacima bilo da se uploaduju, preuzimaju, čuvaju ili prenose bitne informacije od značaja. Veličine je poput knjige sa tvrdim povezom, crna unapređena verzija Store3Jet 35T može biti do 1.5TB kapaciteta, pružajući dovoljno prostora za bitne fajlove, dokumenta, slike, muziku ili druge fajlove visoke definicije (HD). Njegov tanak dizajn omogućava mu da bude postavljen uspravno, tako da zauzima manji prostor na radnom stolu. Idealan je za upotrebu kod kuće ili u kancelariji, a dizajn mu je moderan i pratkičan.

 

21_72a

 

Turbo HDD USB transfer mod

StoreJet 35T poseduje Transcend-ovu modernu TurboHDD USB tehnologiju koja nudi performanse bez presedana, povećavajući brzinu upisa sa 33MB/s do proseka od 42MB/s, što je povećanje od nimalo nezanemarljivih 30%. Kada se uređaj prebaci sa standardnog u Turbo mod, njegov LED indikator u obliku prstena  menja boju sa zelene u svetlo plavu, tako da omogućava korisnicima da u svakom trenutku znaju u kom modu trenutno radi uređaj. Pored toga, StoreJet 35T dolazi sa StoreJet Elite programom koji nudi naprednu 256-bitnu AES enkripciju fajlova/direktorijuma sa opcijom kompresije, tako da možete uštedeti na slobodnom mestu a uz to i zaštiti podatke. Uređaj poseduje i power-saving mod koji uspavljuje disk posle 10 minuta ne korišćenja, štedeći energiju i do 67%.

 

Vrlo korisno Auto-backup dugme

StoreJet 35T čini eksterno skladištenje podataka lakšim nego ikad sa svojim jedinstvenim dugmetom za Auto-backup koje drugi 3.5″ eksterni hard diskovi drugih brendova ne nude. Ovaj backup sistem nudi korisniku pravljenje rezervne kopije ili sinhronizovanje podataka sa njihovim laptopom ili desktop računarom,  tako da su bitni podaci uvek bezbedno snimljeni na drugu lokaciju.

Kroz već pomenuti Elite program možete planirati snimanje unapred kao i koristiti napredne bezbedonosne opcije.

 

Trenutno dostupan u kapacitima od 1TB i 1.5TB, ovaj model je takođe sertifikovan i za Windows 7, tako da na neki način postaje savršen izbor za eksterni uređaj velikog kapaciteta.

 

Izvor : techpowerup

Komentarišite na forumu