| Vesti | Hardver | Thermaltake uvodi „desetku“ za Frio Extreme – prvi CPU kuler sa desetogodišnjom garancijom
Hardver

Thermaltake uvodi „desetku“ za Frio Extreme – prvi CPU kuler sa desetogodišnjom garancijom

uvodna

Thermaltake kao industrijski pionir tj. proizvođać napajanja za PC, kao i termalnih rešenja nastavlja sa korporativnom misijom da zadovolji sve potrebe svojih kupaca. Od nedavno entuzijasti širom sveta mogu da uživaju u Thermaltake-ovoj ekskluzivnoj ponudi sa 10 godina garancije za kupovinu Frio Extreme hladnjaka. Frio Extreme je predstavljen početkom 2012. godine kao „high-end“ hladnjak Frio serije. U pitanju je dual-tower hladnjak sa 0.4mm aluminijumskim rebrima, dva 140mm ventilatora, VR/PWM fan kontrolerom, šest 6mm Ø heat-pipe-ova, „mirror finiš“ bakarnom bazom i maksimalnim termalnim kapacitetom hlađenja od 250W.

Od kada je izneo svoj novi moto početkom 2011. „pružanje idealnog korisničkog iskustva“ (delivering the perfect user experience), Thermaltake je uporno radio na tome da korisnici dobiju najbolje moguće iskustvo sa njihovim proizvodima. Thermaltake je prepoznao da korisnicima nije bitan samo kvalitet proizvoda već i uslužnost korisničke službe. Uvođenjem nove garancije od 10 godina, ne samo da će obezbediti da korisnici dobiju najbolje korisničke usluge, nego pokazuje i koliko je Thermaltake odlučan da se brine o svojim kupcima.

 

Thermaltake Frio Extreme 6

 

Thermaltake Frio Extreme 4

 

Novouvedena desetogodišnja garancija važi za sve Frio Extreme kulere prodate nakon 1. januara 2012. i pokriva ceo hladnjak, uključujući ventilatore i fan kontroler. To znači da svako ko poseduje Frio Extreme automatski prima 10 godina garancije od dana kupovine. Ako Thermaltake iz bilo kog razloga ne može da zameni defektivan Frio Extreme sa novim, kupac dobija zamenu u vidu nekog drugog, ali ekvivalentnog CPU hladnjaka.

 

Thermaltake Frio Extreme 2 T

 

Thermaltake Frio Extreme 3 T

 

Sada, sa 10 godina garancije na snazi, entuzijasti i gejmeri celog sveta mogu uživati uz Frio Extreme kulerom do naredne decenije.

 

Izvor: Thermaltake


Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar