| Vesti | Hardver | Thermaltake predstavlja Versa G1 i G2 kućišta
Hardver

Thermaltake predstavlja Versa G1 i G2 kućišta

Thermaltake Versa G1 G2

Kompanija Thermaltake, jedan od globalnih lidera u proizvodnji kućišta, je predstavila nove modele. U pitanju su Thermaltake Versa G1, kao i Versa G2 mid-tower kućišta. Ova kućišta karakteriše pristupačna cena, ali i dovoljno mesta za čak i one komponente sa najvećim dimenzijama, kao što su recimo grafičke karte i njihova dužina.

 

 

Oba kućišta imaju mesta da može stati grafička karta dužine do 32cm, a tu su i šest (pet internih i jedan eksterni) mesta za ugradnju 3,5″ uređaja kao što su hard diskovi, čitači kartica isl. Tu je i jedno 2,5″ interno mesto za recimo SSD, kao i tri mesta za 5,25″ uređaje.

Frontalni panel se sastoji iz 2 USB porta, od koji je jedan USB 3.0, kao i od frontalnih audio konektora (speaker out i microphone in).

 

Thermaltake Versa G1 1 TThermaltake Versa G2 1 T
Versa G1Versa G2
Thermaltake Versa G1 2 TThermaltake Versa G2 2 T
Versa G1Versa G2
Thermaltake Versa G1 3 TThermaltake Versa G2 3 T

 

Dosta mesta za protok vazduha(perforiran prednji deo kućišta), filtri koji se mogu skidati i čistiti pomažu boljem hlađenju, kao i manjoj količini prašine unutar kućišta. Uz oba modela dolazi po jedan „isisni“ ventilator prečnika 120mm koji svetli plavom bojom i pozicioniran je na zadnjoj stranici kućišta da bi izbacivao topao vazduh koji generiše CPU. A po potrebi se mogu dodati još 5 ventilatora, i tako drastično poboljšati hlađenje.

Konstrukcija kućišta je takva da je cable managment moguć čime se dodatno može povećati protok vazduha u Versa seriji. Providni panel tj. „prozor“ se podrazumeva.

 

Specifikacije:

 

Thermaltake Versa G1 spec TThermaltake Versa G2 spec T
Versa G1Versa G2

 

Izvor: Thermaltake


Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar