| Vesti | Hardver | DVR kamera za automobile Genius DVR-HD550
Hardver

DVR kamera za automobile Genius DVR-HD550

Genius DVR-HD550 kamera za vozila

Situacija pod kontrolom uz novu Genius kameru za automobile

 

Genius je predstavio digitalnu HD video kameru za vozila – DVR-HD550. Ova kamera se montira na vetrobransko staklo ili upravljačku tablu i pokriva ugao od 105°, a u visokoj HD rezoluciji snima sve što se događa ispred vozila. Uređaj je malih dimenzija i ne smeta vozaču ili putnicima tokom vožnje.

DVR-HD550 je dobro rešenje za snimanje uslova vožnje na putu ili kao pomoć pri nadzoru kretanja vozila, a može se koristiti i za potrebe sigurnosti.

 

 

Snimak se skladišti na SD karticu – podržani su kapaciteti do 32 GB, što omogućava višesatno snimanje bez prekida. Kamera funkcioniše tako da, u slučaju da se kartica u potpunosti popuni video materijalom, briše najstarije snimke i nastavlja sa snimanjem bez potrebe za intervencijom korisnika.

 

Genius DVR-HD550 kamera za vozila 02 T

 

Određene video snimke moguće je zaštiti koristeći kontrole na samoj kameri i time sprečiti da budu obrisani. Snimak se kasnije može pregledati na samom uređaju ili prebaciti na računar za dalju obradu. Kamera na svaku SD karticu automatski snima praktičan program koji vam omogućava pregledavanje videa na PC-u, uključujući pretragu po vremenskim oznakama.

 

Genius DVR-HD550 kamera za vozila 01 TGenius DVR-HD550 kamera za vozila 03 TGenius DVR-HD550 kamera za vozila 04 T

 

Video senzor nudi rezoluciju od 1.280×720 tačaka i mogućnost snimanja u uslovima sa malo svetla, kao što je vožnja kroz tunele. Senzor je vrlo brz i trenutno se prilagođava promenama osvetljenja koje nastaju u vožnji.

 

Genius DVR-HD550 kamera za vozila 05 T

 

Cena ove zanimljive kamere nam još uvek nije poznata, ali kao i uvek, ako nešto saznamo javićemo Vam u odgovarajućoj temi na PCAXE forumu.

 

Komentarišite na forumu

Tagovi

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar