| Vesti | Hardver | Thermaltake predstavlja Urban S71
Hardver

Thermaltake predstavlja Urban S71

Thermaltake Urban S71

Thermaltake predstavlja Urban S71, mainstream full-tower kućište koje dolazi u dve varijante: sa i bez bočnog prozora.

Celu Urban seriju karakteriše jednostavna i elegantna estetika, a kućišta su dizajnirana za korisnike koji traže visoke performanse i jednostavan, ali sofisticiran izgled kućišta.

Vrata prednjeg panela Urban S71 kućišta su od brušenog metala, a iza njih se kriju 3 ODD i 6 HDD podeoka. Verzija Urban S71 kućišta koje je bez bočnog prozora, dolazi sa antiakustičnim materijalom na unutrašnjosti obe stranice. Na gornjem delu prednje stranice se nalaze dva USB 3.0 priključka u kombinaciji sa dva USB 2.0, HD priključcima za mikrofon i slušalice, kao i sa eksternim dokom za 2,5″ i 3,5″ diskove.

 

 

Thermaltake Urban S71 2 T Thermaltake Urban S71 4 T

 

Urban S71 je opremljen sa dva 200mm ventilatora, jedan je instaliran na gornjoj, a jedan na prednjoj strani. Na zadnjoj strani se nalazi jedan 120mm ventilator. Kako bi unutrašnjost kućišta bila pošteđena prašine, prednja, gornja i donja strana kućišta su opremljene filterima.

 

Thermaltake Urban S71 1 T Thermaltake Urban S71 3 T

 

Urban S71 korisnicima pruža mogućnost uvođenja sistema vodenog hlađenja sa 240mm radijatorom, podržava matične ploče veličine i do Extend ATX formata, kao i dugačke grafičke karte. Novi član Urban serije kućišta može biti dobro high-end rešenje i povećati potencijal CPU-a za overklokovanje.

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu…