| Vesti | Hardver | AMD je predstavio Radeon 7990
Hardver

AMD je predstavio Radeon 7990

AMD Radeon 7990 uvodna

Kompanija AMD je predstavila AMD Radeon HD 7990, najbržu na svetu grafičku karticu, dizajniranu za igrače koji žele da svoje PC igračko iskustvo podignu na najviši nivo. Bazirana na višestruko nagrađivanoj AMD Graphics Core Next (GCN) arhitekturi sa AMD Eyefinity tehnologijom, AMD Radeon HD 7990 grafička karta pruža nenadmašne performanse i vrhunsku tehnologiju za igranje najnovijih DirectX 11 igara u ekstremnim rezolucijama i multi-monitorskim konfiguracijama.

 

 

“Ako čeznete ultimativnom PC gejmingu, jasan i dominantan izbor je grafička kartica Radeon HD 7990. Ni jedna druga grafička kartica na tržištu ne može da ponudi takvo nenadmašno igračko iskustvo koje nudi Radeon HD 7990, i takođe dolazi i sa osam AAA igračkih naslova optimizovanih za višestruko nagrađivanu AMD Radeon GCN arhitekturu”, izjavio je Met Skiner (Matt Skynner), korporativni potpredsednik i generalni menadžer, Grafičke Poslovne Jedinice, u AMD-u.

AMD ističe svoju posvećenost pružanju najboljeg PC igračkog iskustva predstavljanjem AMD Radeon HD 7990 grafičke kartice sa osveženim “Never Settle: Reloaded” paketom AAA igračkih naslova. Pored “Crysis 3,” “Bioshock Infinite,” “Tomb Raider” i četiri druga igračka naslova, AMD je u paket uključio i veoma iščekivani Ubisoft-ov “Far Cry 3: Blood Dragon”. Ovaj igrački naslov će u znak zahvalnosti biti ponuđen svim prethodnim “Never Settle: Reloaded” kupcima i biće automatski dodat na njihov kod za preuzimanje.

 

 AMD Radeon 7990 T

 

Stalne AMD-ove inovacije u domenu grafičkih tehnologija omogućavaju da igrači-entuzijasti igraju najnovije popularne PC igre sa maksimalnim podešavanjima, kao na primer “Tomb Raider” sa uključenom TressFX kosom, ili zahtevni “Crysis 3” u 4K rezoluciji. Impresivni, AMD Radeon HD 7990 GPU je bila odabrana grafička kartica za javno predstavljanje Electronic Arts-ove “Battlefield 4,” igre koja će se u prodaji naći tokom jeseni 2013.

 

Ključne Funkcionalnosti i Prednosti AMD Radeon HD 7990 Grafičkih Kartica

Ultimativna Brzina: Dva na svetu najnaprednija GPU-a su sada uparena, a sa 6GB GDDR5 memorije čine AMD Radeon HD 7990 najbržom grafičkom karticom na svetu

Više Ekrana, Više Piksela: Podrška za do šest simultano povezanih monitora putem AMD Eyefinity tehnologije, a i idealna je grafička kartica za igranje na Ultra HD monitorima (4K rezolucije)

Tišina je zlata vredna: Pri opterećenju od 100%, AMD Radeon HD 7990 GPU tro-ventlatorski hladnjaci tiho šapuću i tiši su nego prosečna „biblioteka“

 

AMD Radeon HD 7990 grafička kartica će u toku naredne dve nedelje biti dostupna širom sveta, sa očekivanom maloprodajnom cenom od $999.

 

Izvor: AMD

 

Komentarišite na forumu

 

Tagovi

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar