| Vesti | Hardver | Thermaltake predstavlja Urban S41
Hardver

Thermaltake predstavlja Urban S41

Thermaltake Urban S41

Thermaltake predstavlja sledeće kućište Urban serije – Urban S41, mainstream mid-tower kućište, i to u dve varijante: jedan bez, a drugi sa bočnim prozorom.

Celu Urban seriju karakteriše jednostavna i elegantna estetika, a kućišta su dizajnirana za korisnike koji traže visoke performanse i jednostavan, ali sofisticiran izgled kućišta.

Vrata prednjeg panela Urban S41 kućišta su od brušenog metala, a iza njih se kriju 4 ODD i 5 HDD podeoka. Na gornjem delu prednje stranice se nalaze dva USB 3.0 priključka u kombinaciji sa dva USB 2.0, HD priključcima za mikrofon i slušalice, kao i sa eksternim dokom za 2,5″ i 3,5″ diskove. S41 model bez bočnog prozora je na obe stranice opremljen antiakustičnim materijalom.

 

Thermaltake Urban S41 1 T Thermaltake Urban S41 2 T

 

Urban S41 dolazi sa dva 120mm i jednim 200mm ventilatorom, a korisnicima ostaje puno mogućnosti za osmišljavanje ventilacionog sistema. ODD i HDD uređaji se lako instaliraju zahvaljujući novom “tool less” dizajnu.

 

Thermaltake Urban S41 3 T Thermaltake Urban S41 4 T

 

Ovo kućište ima gumirane rupe za sprovođenje kablova i mogućnost instalacije vodenog hlađenja. Podržava mATX i ATX matične ploče i dugačke grafičke karte. Za detaljne specifikacije Urban S41 kućišta možete pogledati oficijalni PDF fajl. Nakon predstavljanja Urban S21, S31 i S41, ostaje nam još samo jedan član ove serije za dalje upoznavanje.

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu…