| Vesti | Hardver | Thermaltake predstavlja novi Soprano
Hardver

Thermaltake predstavlja novi Soprano

uvodna

Kompanija Thermaltake, poznati proizvođač napajanja, kućišta i sistema za hlađenje, je rešio da predstavi nove izdanke iz poznate Soprano serije. Tako su predstavili dva nova modela iz ove serije – Soprano VO900M1N2N tj. model crne boje, kao i Soprano VO900M6N2N model snežno bele boje.

 

 

 

Novi Soprano modeli su jednostavnog, ali elegantnog i modernog dizajna. Tu je prednji panel od brušenog aluminijuma bez dodatnih detalja koji bi kvarili jednostavan izgled. Na ovaj način Soprano se može koristiti i u poslovnim prostorima.

 

Thermaltake Soprano 1 TThermaltake Soprano 2 T

 

Koliko možemo primetiti ova dva modela se razlikuju samo u boji spoljne maske, dok je unutrašnja boja oba modela crna. 

Na gornjem delu kućišta se nalazi sakriveni HDD dock. I/O panel sadrži i dva USB 3.0 porta, pored standardna dva USB 2.0 porta i priključka za slušalice i mikrofon.

 

hdd dock

 

Maksimalna dužina grafičke kartice koje su mogu ugraditi u ova dva mid tower kućišta jesu 31,5cm, a maksimalna visina CPU kulera koja se može ugraditi je 17,5cm.

Uz kućišta dolaze i dva ventilatora – prednji usisni za HDD-ove prečnika 20cm sa plavim LED-om koji se obrće na 600rpm, kao i zadnji koji izbacuje vazduh standardnog prečnika od 12cm koji se obrće na 1000rpm-a.

 

Izgled:

 

beli Tcrni T

 

Specifikacije:

 

spec

 

Izvor: Thermaltake


Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar