| Vesti | Hardver | Obucite iPhone 5 sa poslednjom LUXA2 kolekcijom
Hardver

Obucite iPhone 5 sa poslednjom LUXA2 kolekcijom

uvodna

Ogranak Thermaltake-a, LUXA2, dizajner i proizvođač jedinstvene i funkcionalne Apple prateće opreme predstavlja novu kolekciju opreme za iPhone 5 ili novi iPhone.

 LUXA2 iPhone 5 proizvodi se mogu pohvaliti izuzetnom izradom i elegantim dizajnom. Kolencija sadrži aluminijumske držace Airy iPhone 5 Case, Sandstone iPhone 5 Case, Autumn iPhone 5 Leather Case, Posh iPhone 5 Flip Case, H1 Premium Holder and H5 Premium Car Mount.

 

 

Airy iPhone 5 Case

Super tanaka polikarbonata futrola koji upotpunjuje novi, tanji iPhone 5. Lako se namešta i sigurno štiti vaš novi iPhone protiv ogrebotina i prljavštine. Matirana i providna završnica poboljsava izgled vašeg telefona koji odlicno leži u ruci!

 

LUXA2 Airy iPhone5 Case

 

Sandstone iPhone 5 Case

Ovaj jedinstvena futrola  je prekrivena sa bojom peščanog izgleda zahvaljujući kojoj je otporna na ogrebotine i masne otiske prstiju.Specijalan tanak sloj prekriva super tanku i fleksibilnu polikarbonatsku školjku koja savršeno naleže na vaš novi iPhone. Precizno isečeni otvori daju potpunu funkcionalnost, bilo da se radi o tasterima ili konektorima.

 

LUXA2 Sandstone iPhone5 Case

 

Autumn iPhone 5 Leather Case

Kozna futrola pruža da nivoa zaštite za vaš iPhone 5. Unutrašnji sloj je izrađen od uštavljene kože visokog kvaliteta, koja je zadužena da štiti displej od ogrebotina. Pametno dizajnirana, da funkcioniše kao novčanik, ova kožna futrola ima džep za novac, vozačku dozvolu, kreditnu karticu. Sve svoje bitne stvari imaćete na jednom mestu.

 

LUXA2 Autumn iPhone5 Leather Case

 

Posh iPhone 5 Leather Flip Case

Luksuzna koža presvučena preko super tanke osnove daje najbodernije dizajnirani dodatak za vaš iPhone 5. Nova tehnologija koja je koršćena pri izradi omogućava da vaš novi Iphone savršeno leži bez mogućnosti da se rastegne ili olabavi. Karbonska tekstura i jesenje boje su odličan dodatak vašem dragocenom uređaju.

 

LUXA2 Posh iPhone5 Leather Flip Case

 

H5 Premium Car Mount

Ovaj držač je redizajnirana H5 verzija koja sada pruža još veću prilagodljivost. Snažne i podesive metalne „ruke“ rastežu se još više, pa je sada moguće koristiti bilo koji uređaj sa dijagonalom između 3,2“ i 4,8“. Potpuno izrađen od aluminijuma i rukom koja se pomera u više pravaca ovaj držač omogućava pokretanje gotovo u svim pravcima bez ometanja pogleda. Robusno dizajnirani vakum držač omogućava držanje uređaja čak do 9 kg, uz kačenje na bilo koju staklenu površinu.

 

 

H1 Premium Holder

H1 Premium je odlično mesto za odmaranje vašeg mezimca, bilo da se nalazi na radnom stolu, polici ili trpezarijskom stolu. Osnovna namena je sigurno i čvrsto držanje, koje je omogućeno potpuno aluminijumskim dizajnom i „rukom“ kojom je moguće rotirati uređaj u više pravaca. Zabavan i elegantan, H5 će vam pružiti uživanje u „hands-free“ telefoniranju ili video razgovoru.

 




Za više informacija o LUXA2 proizvodima posetite http://www.luxa2.com


Komentarišite na forumu