| Vesti | Hardver | Thermaltake predstavio View 71 kućište
Hardver

Thermaltake predstavio View 71 kućište

Thermaltake je najavio da je uveliko dostupno Thermaltake View 71 Glass Snow Edition Full-Tower kućište.

Iz kompanije poručuju da je View 71 dizajniran kako bi proširio View Series liniju kućišta koja nudi nadograđenu podršku za hlađenje i proširivost, uporedo sa obezbeđenim kaljenim staklom.

Paneli se mogu lako širom otvoriti kako biste pristupili komponentama, dok sama postavka pomaže pri što optimalnijem protoku vazduha.

View 71 Tempered Glass Snow Edition dolazi sa pre-instaliranim 140mm-tarskim Riing ventilatorima, vertikalnim GPU mount-om, kao i 3-Way radijatorskom podrškom za današnje PC hardverske zahteve.

Paneli od kaljenog stakla su debeli pet milimetara, i garantuju istrajnost i daju na snazi kućišta, dok DIY kompatibilnost uz otvarajuće panele daje moderima i entuzijastima mogućnost lakog manipulisanja komponentama.

 

TT 01 T TT 02 T

 

View 71 TG Snow Edition omogućava korisnicima da slobodno izgrađuju svoj sistem od osnove sa modularnim panelima, regalima, kao i pregradama. Novi dizajn ležišta za uređaje od 3.5 „i 2.5“ minimizira probleme instalacije ili uklanjanja, samim tim pružajući korisnicima slobodno menjanje disk jedinica od 3.5 „i 2.5“. View 71 TG Snow Edition omogućava korisnicima da izgrade kompletan high-end sistem koji podržava matične ploče do standardnih E-ATX sa visokom vatažom PSU do 220mm dužine.

Sa proširenom podrškom za grafičke kartice (do 410mm), kućište istovremeno štiti hardver i povećava potencijal overclockovanja CPU-a za korisnike koji žele maksimalno iskoristiti svoj hardver. Modularni HDD cage dizajn nudi više fleksibilnosti za tečno hlađenje, kao i korišćenje što više prednosti maksimalnog kapaciteta.

Specijalno dizajniran za opcije dvostrukog GPU-a, View 71 TG Snow Edition ima podršku za postavljanje vertikalne grafičke kartice sa dualnim PCI-E slot dizajnom. Integrisani GPU konzolni nosač za GPU ne samo da sprečava da se grafička kartica pomeri, već takođe pomaže u smanjenju težine na slotovima PCI-E matične ploče. View 71 TG Snow Edition poseduje prostranu instalaciju za napredne AIO tečne komponente za hlađenje i podržava sve vrste DIY rešenja za hlađenje tečnošću.

Kućište ima mogućnost ugradnje do trostrukog 420mm DIY tečnog rashladnog radijatora i do 360mm AIO tečnog hladnjaka. Što je najvažnije, dizajn kućišta je optimizovan tako što korisnicima omogućava brz pristup do odvodnog ventila bez potrebe za okretanjem čitavog računara prilikom evakuacije rashladne tečnosti iz petlje.

 

TT 03 T TT 04 T

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu…