| Vesti | Hardver | Cooler Master predstavio MasterCase H500
Hardver

Cooler Master predstavio MasterCase H500

H500

Iz Cooler Master-a stiže MasterCase H500, nastavak H-serije poznatoj po dva karakteristična 200mm-ska ventilatora.

Kako bi postojao izbor između maksimalnog protoka vazduha i estetike, u pakovanju nam stiže i mesh, kao i transparentni prednji panel.

MasterCase H500 je najnovije kućište u okviru H serije, uz MasterCase H500M i MasterCase H500P koji su već dostupni.

Radi poređenja, MasterCase H500 je manje komplikovana pri opcijama i modularnosti, ali zadržava osnovne karakteristike H serije.

Za igrače koji preferiraju mesh, dodatnu prenosivost, kao i jednostavno iskustvo pri build-ovanju kućišta, MasterCase H500 nudi praktičnu alternativu koja i dalje čuva osnovne karakteristike serije.

Upravljanje unapred instaliranim 200mm-skim ventilatorima je omogućeno pomoću kontrolera koji se takođe može povezati direktno sa prekidačem za resetovanje. U gornju ploču se može ugraditi još jedan 200mm-ski ventilator za dalju termičku podršku.

MasterCase H500 takođe nudi podršku za do 360mm radijatora na prednjoj strani, kao i od 280mm na gornjoj strani, a tu je i nativna podrška za Cooler Master-ov radijator od 200mm.

Sivkasta zatamnjena staklena bočna ploča idealna je za prikazivanje vaše unutrašnjosti kućišta pomoću RGB osvetljenja. Vazduh prolazi kroz magnetni filter na gornjoj ploči za dodatnu termičku podršku, a zastupljene su i brojne pregrade za sakrivanje suvišnih kablova.

MasterCase H500 će biti dostupan od 25. jula po preporučenoj ceni od 99 evra.

 

 

H500 01 T H500 02 T

 

Izvor: Cooler Master

 

Komentarišite na forumu…