| Vesti | Hardver | Thermaltake predstavio Tower 100 Mini kućište u dve boje
Hardver Thermaltake

Thermaltake predstavio Tower 100 Mini kućište u dve boje

Iz kompanije Thermaltake dolazi novo izdanje The Tower 100 Mini kućišta i TOUGHRAM RGB u tirkiznoj (Turquoise) boji, a nakon toga i u Racing Green varijanti.

Tower 100 je mnogo manja verzija klasičnog The Tower 900, dimenzija 462.8 mm (visina), 266 mm (širina), 266 mm (dubina), koja ima za cilj pružanje veće fleksibilnosti korisnicima koji se bave uređenjem prostora unutar kućišta. Ovo vertikalno dizajnirano mini kućište ima tri panela od kaljenog stakla od 4 mm na prednjoj, levoj i desnoj strani, što pruža panoramski pregled i jednostavan način da korisnici pristupe unutrašnjosti uklanjanjem gornjeg panela.

Sa prethodno instalirana dva standardna ventilatora od 120mm i njihovim sofisticiranim unutrašnjim rasporedom, Tover 100 obezbeđuje najbolje moguće performanse hlađenja obezbeđujući glatki protok vazduha i odvod kako bi unutrašnja temperatura bila niska.

Takođe, The Tower 100 ima dobru hardversku kompatibilnost, podržava CPU hladnjak maksimalne visine od 190 mm, VGA maksimalne dužine 330 mm, napajanje dužine do 180 mm, dva 2,5″ SSD-a, kao i dva 2,5″ ili dva 3,5″ HDD-a pozadi (bez zadnjeg ventilatora).

Tower 100 je vertikalno dizajnirano kućište izrađeno od čvrstog čelika, vertikalni dizajn omogućava kućištu da se minimalizuju prepreke na vašem prostoru za igre i radni prostor. Vertikalni dizajn takođe pomaže u izdvajanju toplote iz kućišta korišćenjem efekta dimnjaka, uvlačenja hladnog vazduha iz baze i rasipanja toplote preko vrha.

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu…