| Vesti | Hardver | Thermaltake najavio Floe RC Ultra i ToughLiquid Ultra AIO tečne hladnjake
Hardver Thermaltake

Thermaltake najavio Floe RC Ultra i ToughLiquid Ultra AIO tečne hladnjake

Iz kompanije Thermaltake dolaze novi članovi AIO tečnih hladnjaka, uz dva proizvoda – Floe RC Ultra 240/360 CPU & Memory AIO Liquid Cooler i TOUGHLIQUID Ultra 240/360 CPU AIO Liquid Cooler. Novi u Thermaltake AIO seriji, ova dva AIO vodena hlađenja poseduju tri zajedničke karakteristike.

Prva se odnosi na to da dolaze sa kvalitetnim TOUGHFAN 12 Turbo ventilatorima koji se okreću pri brzini od 2500RPM. Drugo, poseduju 2.1-inčni LCD displej na CPU vodenom bloku (kao i jedan zaseban 3.9″ LCD displej za Floe RC Ultra memorijski vodeni blok), dajući samim tim opcije za kastomizaciju i personalizovane vizualne efekte, poput GIF-ova ili slika. I na samom kraju, podržani su od strane najnovijeg Thermaltake TT RGB PLUS 2.0 softvera, omogućujući korisnicima da prate informacije računara u realnom vremenu, poput rada CPU i GPU.

Kada se govori o Thermaltake Floe RC Ultra 240/360 CPU & Memory AIO, ono poseduje mogućnost hlađenja CPU i memorije istovremeno. Hlađenje uključuje ventilatore sa visokim statičkim pritiskom i 2 prilagodljiva LCD ekrana na vodenom bloku za nadgledanje performansi vašeg računara u bilo kom trenutku, omogućavajući vam da umanjite probleme sa pregrevanjem. Kompatibilan sa TOUGHRAM RC memorijskim modulima, iz kompanije Thermaltake navode da Floe RC Ultra pruža jednostavan i intuitivan način koji korisnicima pruža neuporedive performanse hlađenja.

Optimizovan za hlađenje CPU-a i RAM-a, dizajn protoka prolazi kroz CPU vodeni blok, radijator, a zatim i memorijski vodeni blok kako bi se postigla maksimalna efikasnost hlađenja i rasipanje toplote. Pratite frekvenciju i temperaturu u realnom vremenu direktno sa velikih LCD ekrana i aploudujte sve slike ili GIF-ove pomoću softvera TT RGB Plus 2.0.

Opremljeno sa TOUGHFAN Turbo serijom koja postiže maksimalnu radnu brzinu od 2500RPM, Floe RC Ultra pruža poboljšani protok vazduha za vrhunske performanse hlađenja. Floe RC Ultra zahteva TOUGHRAM RC memorijske module da bi se uparili, IC-ovi su temeljno provereni radi optimalne frekvencije i vremena odziva. Povrh svega toga, takođe možete pratiti temperaturu, frekvenciju i performanse u realnom vremenu.

Kada je o Thermaltake TOUGHLIQUID Ultra 240/360 CPU AIO tečnom hlađenju reč, poseduje LCS ekran od 2.1 inča koji se može rotirati, a i prikazuje informacije u stvarnom vremenu, čak reprodukuje JPG i GIF datoteke rezolucije 480×480, donoseći odličnu vizuelnu estetiku i prilagodljive funkcije vašem All-in-One hladnjaku.

Opremljen sa dva TOUGHFAN 12 Turbo ventilatora za TOUGHLIQUID Ultra 240 i tri TOUGHFAN 12 Turbo ventilatora za TOUGHLIQUID Ultra 360, TOUGHLIQUID Ultra povećava brzinu ventilatora do 2500RPM, obezbeđujući najbolje rezultate hlađenja bilo da radite ili se igrate.

Bakarna ploča visokih performansi ubrzava provodljivost toplote, dok kvalitetna pumpa omogućava maksimalnu cirkulaciju vode, održavajući bakarnu ploču neprekidno hladnom. Cev sa malim isparavanjem efikasno smanjuje gubitak rashladne tečnosti; stoga nije potrebno dopunjavanje.

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu…