| Vesti | Hardver | Noctua najavila besplatne nadogradnje i CPU hladnjake za LGA1700
Hardver Noctua

Noctua najavila besplatne nadogradnje i CPU hladnjake za LGA1700

Kompanija Noctua je objavila da će obezbediti besplatne komplete za nadogradnju Intel-ove nadolazeće LGA1700 platforme, omogućavajući korisnicima da nastave da koriste postojeće CPU hladnjake na novoj 12. generaciji Intel Core procesora (Alder Lake-S).

Osim toga, većina Noctuinih sadašnjih hladnjaka sa više socketa uskoro će uvrstiti i montažni hardver za LGA1700, a popularni hladnjaci niskog profila NH-L9i će doći u novim, namenskim verzijama za LGA1700.

„Našim klijentima smo ponudili besplatne komplete za nadogradnju još od kada je AMD predstavio AM2 2006. godine i ponosno nastavljamo ovu tradiciju sa Intelovim nadolazećim procesorima Alder Lake-S i LGA1700 socketom“, kaže Roland Mossig, direktor Noctua.

„Korisnici će moći nadograditi većinu Noctua CPU hladnjaka od 2005. bez dodatnih troškova, pa se čak i 15-godišnji hladnjaci mogu koristiti na najnovijim procesorima.“

Novi kompleti za montažu NM-i17xx-MP83 i NM-i17xx-MP78 SecuFirm2 će omogućiti nadogradnju hladnjaka Noctua sa 83 i 78mm montažnim pitchevima za nadogradnju na LGA1700.

U skladu sa tradicijom SecuFirm2, kompleti kombinuju pouzdanost, optimalni pritisak na dodir i laku, jednostavnu instalaciju sa prednjom pločom sa fiksnim podupiračima koja ne zahteva nikakvo predmontiranje ili podešavanje.

 

Izvor: Noctua

 

Komentarišite na forumu…