| Vesti | Hardver | EK lansirao 1U-kompatibilni CPU vodeni blok
Hardver EKWB

EK lansirao 1U-kompatibilni CPU vodeni blok

Iz kompanije EK Water Blocks dolazi 1U-rack kompatibilno rešenje koje bi trebalo da korisnicima ponudi visoke performanse. Naime, u pitanju je vodeni blok namenjen AMD Ryzen Threadripper procesorima.

Kompatibilnost uz 1U postolje se postiže sa G1/8″-thread-ovanim portovima sa strane. Osim kompatibilnosti, čelnici navode da je cilj u dizajniranju novog EK-Pro CPU WB sTR Rack – Nickel + Acetal vodenog bloka bio da pokriju čitav IHS HEDT AMD Ryzen Threadripper procesora i postignu optimalne performanse hlađenja.

Gusta struktura mikro-peraja u potpunosti pokriva matrice CPU-a koje se nalaze ispod IHS-a radi efikasnijeg hlađenja. Vrh je izrađen od izdržljivog POM acetala obrađenog CNC-om. Svaki EK-Pro CPU WB sTR Rack vodeni blok dolazi sa precizno obrađenom bakarnom bazom.

EK-Pro CPU WB sTR Rack vodeni blok dolazi sa prethodno montiranim mehanizmom koji se instalira direktno na montažne rupe Socket TR4. To takođe znači da je vodeni blok kompatibilan sa AMD-ovim Socket SP3 matičnim pločama serverskog tipa.

Preporučena cena EK-Pro CPU WB sTR Rack vodenog bloka je oko 140 evra.

 

Komentarišite na forumu…