| Vesti | Hardver | Thermaltake predstavio Toughpower iRGB PLUS napajanja
Hardver

Thermaltake predstavio Toughpower iRGB PLUS napajanja

Thermaltake

Stigla su nova napajanja od Thermaltake-a – u pitanju su Toughpower iRGB PLUS Platinum Series Power Supply Unit, modeli Toughpower iRGB PLUS porodice koji se kreću od 850W do 1200W.

Ova serija je obogaćena patentiranim ultra tihim Riing 14 RGB ventilatorom koji nudi 16.8 miliona boja i 12 single LED-ova koji se mogu kontrolisati sa sedam modova osvetljenja, a tu je i podrška za tri Thermaltake inteligentne platforme – DPS G PC APP 3.0, Smart Power Management Cloud 1.0, kao i DPS G Mobile APP 1.0, koje omogućuju korisnicima da prate napajanja, kao i da uštede energiju.

Toughpower iRGB napajanja nude idealan ripple suppression kao i pogodan izlazni napon, uz pomoć novog circuit dizajna sa PFC i LLC digitalnim kontrolerima, dok Smart Zero Fan kao i japanski kondenzatori pomažu pri postizanju stabilnosti, dostupnosti i tihom radu.

Uz deset godina garancije, 850/1050W unit omogućuje kompatibilnost i pregršt prostora za usmeravanje kablova, hlađenje, i još mnogo toga.

Kao i uvek, korisnike će dočekati Smart Power Management ili SPM, cloud computing platforma koja prati i analizira potrošnju struje koju crpi PC, i pokazuje korisniku detalje u realnom vremenu i uči ih da pametno redukuju potrošnju kako bi se umanjila CO2 emisija.

 

Thermaltake 01

 

DPS G Smart Power Management Cloud 1.0 sumira sve podatke u četiri vrste izveštaja (ECO izveštaj, Energy Consumption, Energy Saving Plan, kao i Efficiency/Wattage User Behavior Report).

Cilj prva dva izveštaja jeste informisanje korisnika o CO2 emisiji i potrošnji energije, i poređenje potrošnje iste sa onom od pre tri meseca. Energy Saving Plan je tu da pomogne korisniku da uštedi novac tako što će podesiti koliko kWh žele da potroše tokom određenog perioda.

Efficiency/Wattage User Behavior Report će prikazati potrošnju i efikasnost svakog PSU-a u dot chart-u, samim tim, izveštaj će se bazirati na podacima i preporučiće odgovarajuću snagu za napajanje kako bi se optimizovala efikasnost.

DPS G Mobile APP 1.0 šalje upozorenje kada ventilator prestane sa radom, ili kada dođe do pregrevanja, a PC Off Remote Control daje mogućnost daljinskog gašenja računara kako bi se smanjio rizik od štete.

DPS G PC APP 3.0 dolazi sa Zero Fan modom kako bi se minimalizovala buka. SPM takođe korisnicima da podese kada žele da im se isključi računar putem mobilne aplikacije ili cloud management-a.

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu